Batman: Náměsíčnice

recenze

Batman: Náměsíčnice (2018) 4 z 5 / ahojky1
Batman: Náměsíčnice

Mládí Bruce Wayna a to jak se stal Batmanem je velmi zajímavý příběh. Bruce Wayne se připlete do policejní honičky. Díky jeho pomoci je dopaden jeden člen nebezpečné skupiny Náměsíčníků, kteří zabíjejí bohaté lidi a vykrádají jejich konta. Kvůli tomu, že při honičce poruší zákon a zaplete se do policejních záležitostí, mu je udělen trest - veřejně prospěšné práce. Ty vykonává ve blázinci/věznici Arkham, kde také potká dívku jménem Madeliene, která také patří k Náměsíčníkům. S nikým nepromluvila, až dokud se tam neobjevil Bruce.

Knihu jsem měla doma již delší dobu. Přiznám se, že jsem si ji trochu pořídila i kvůli obálce. Na samotný příběh jsem se však také těšila. Již před několika lety jsem četla první díl této "série" a to Wonder Woman: Válkonoška. Ta mě sice tolik nezaujala, ale říkala jsem si, že zkusím i další knihy, protože je každá kniha napsaná jiným autorem.

Samotný příběh se mi docela líbil. Co mi vadilo, že se mi poměrně těžko četl. Překvapivých zvratů tam bylo dost, akorát konec mě trochu zklamal. Jak to dopadne jsem tušila už asi na 150 stránce. A nakonec byla moje teorie pravdivá. Hlavního hrdinu jsem si však velmi oblíbila a kniha mě nalákala na to abych se podívala na všechny filmy (ještě jsem je neviděla).

Pokud chcete číst něco jednoduchého a odpočinkového určitě po knize sáhněte.

Komentáře (0)

Přidat komentář