Anna O.

recenze

Anna O. (2024) 4 z 5 / renulka16
Anna O.

Tento thriller mě zaujal již dle anotace a samozřejmě krásné, jednoduché obálky, která je hezky v kontrastu s naopak složitým příběhem.
Anna O., zcela určitě bych knihu zasadila do psychologického thrilleru. Kdo má rád knihy, kde se řeší různé psychické problémy a porucha, přijde si zde na své. Kdo má rád napětí po celou dobu čtení, jste tu na správném místě.
Autor si mě svým stylem psaní okamžitě zaháčkoval a dokázala jsem se do příběhu vcítit naplno. Byla jsem napětí bez sebe a to se mi příliš často nestává.

Velmi si cením autorových rešerší, protože během čtení vám přijde jasné, že si s tímto dal opravdu velikou práci a díky tomu mi kniha přišla autentické.

Co však sráží na plném počtu je fakt, že samotný závěr je na můj vkus až moc překombinovaný a zmiňovanou autentičnost tím lehce pohřbívá. Přesto jsem spokojená, protože moje teorie ohledně toho, jak to ve skutečnosti bylo, byla špatná. A já mám ráda, když finále nemá snadné odhalení. Proto knihu velmi ráda doporučuji milovníkům psychologických thrillerů.


Anna O. Anna O. Matthew Blake

Průměrný člověk prospí třiatřicet let. Čeho všeho jsme během spánku schopni? A neseme za to odpovědnost? Anna Ogilvyová byla mladá nadějná novinářka z dobře situované rodiny, dokud ji jednoho dne nenašli zakrvácenou a s nožem ... více


Komentáře (0)

Přidat komentář