99 kluků Micaha Summerse

recenze

99 kluků Micaha Summerse (2023) 5 z 5 / Nikki_Free
99 kluků Micaha Summerse

Tohle bylo strašně miloučké a ňuňaté čtení. Micah mi byl od začátku velmi sympatický a vžila jsem se do jeho povahy i chování. Elliot byl také hrozné zlatíčko a vlastně jsem ho měla nakonec skoro i radši. Jejich společné interakce jsem si užívala naplno.

Zajímavé mi přišlo i prostředí příběhu ať už život ve slávě Micahova otce, tak Micahovo kreslení i Institut umění a Grantovo návrhaření. V kontrastu k tomu stál Elliotův sen jít na veterinární školu, na kterou si vydělává prací v kavárně.

Příběh se také dotýká hledání sama sebe a toho, že je někdy třeba žít okamžikem, nestrachovat se budoucností a být upřímný k ostatním i sám k sobě.

Některé Micahovy kresby jsou v začátcích kapitol, takže si můžete udělat představu o tom, jak InstalovesInChicago opravdu vypadalo.

Trochu mě mrzelo, jak se v jednu chvíli zbytečně vyhrotila situace, i když by šla pravděpodobně vyřešit mnohem klidněji, a také to, jak si Micah dával vše za vinu, přestože mi osobně nepřišlo, že by něco udělal špatně.

Čtení knihy pro mě bylo pohlazením na duši. Je vtipná, milá, romantická a queer. Doporučuji vzít si ji někam k moři nebo na dovolenou, určitě vám vykouzlí úsměv na tváři.

Knihu jsem četla ve spolupráci s @humbook a @humbookblogeri.


99 kluků Micaha Summerse 99 kluků Micaha Summerse Adam Sass

Okouzlující romantický příběh - úplná pohádka! Micah Summers všechny kluky, kteří se mu líbí, jenom kreslí a postuje na Instagram, rande žádné. Už jich bylo 99, jeho účet je velmi populární a všichni čekají na č. 100. Když se v... více


Komentáře (0)

Přidat komentář