Ztracené holky přehled

Ztracené holky https://www.databazeknih.cz/img/books/31_/316786/bmid_ztracene-holky-llh-316786.jpg 4 63 63

Kde začíná a končí pravda? Amber pracuje jako vedoucí týmu uklízečů v zábavním parku Funnland. Kirsty je novinářka na volné noze. Žijí v jiném městě, mají jiný život, jiné plány do budoucna, jinou rodinu i přátele. Zatím o sobě nevědí. Stejně jako o sobě nevěděly kdysi dávno. Pak je osud na jeden jediný den svedl dohromady a jejich život nadobro změnila děsivá tragédie, na kterou nemohou zapomenout, i když se o to snaží sebevíc. Nejde o pouhý příběh o nerozdělitelném poutu mezi minulostí a přítomností, ale také o zamyšlení nad tím, čemu jsou lidé ochotni uvěřit, když se jim do rukou dostane bulvární tisk. Co se skrývá za články a fotkami, které média nabízejí? Co je vlastně pravda? Kde začíná a končí? Kdo ji určuje a kdo o ní rozhoduje?... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Romány
Vydáno: ekniha , Motto
Originální název:

The wicked girls , 2008


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ztracené holky. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (18)

Elulilinka1
30.12.2022 3 z 5

Asi jsem měla trošičku vyšší očekávání. Pustila jsem se do ní s chutí a končila tak nějak rozpačitě. Knížka mi zkrátka úplně nesedla.

jana14
23.10.2022 5 z 5

(SPOILER) Úplně náhodou jsem narazila na tento opomíjený, zde nepříliš dobře hodnocený thriller. Já jsem tedy velmi spokojená. Skvěle psychologicky propracované, napínavé, realistické....Zaujalo mě neotřelé téma dětských vrahů a života, který je čeká po propuštění na svobodu. Na to téma jsem viděla zajímavý anglický film, ale v knize vidím poprvé. Pro mne byla kniha příjemným osvěžením oproti mnohým vysoce hodnoceným bestsellerům.


ennlady
09.02.2022 3 z 5

Dávám 3,5 * , skoro 4 *, ale místy mi knížka přišla trošku zdlouhavá. Na druhé straně ale velice silný příběh. Trest, který následoval po společném zločinu dvou děvčat, měl uzavřít navždy jejich společnou kapitolu života a dlouhé roky to vypadalo, že už se nikdy neuvidí. Pak je ale náhoda svede dohromady při nové tragické události a kola osudu se opět roztočí. A nastupují další události, do kterých jsou nyní už dospělé ženy čím dál víc zaplétány. I když jsou zločiny postupně odhaleny, minulost se probouzí v plné síle. Knížka je naplněná emocemi, zoufalstvím, smutkem, vztekem, strachem, láskou i nenávistí, k tomu bezohledností, nevědomostí a chladnou netečností a kdoví čím ještě. Já sama pociťovala hlavně lítost. Určitě mi knížka bude dlouho ležet v hlavě.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Ztracené holky v seznamech

v Právě čtených3x
v Přečtených81x
ve Čtenářské výzvě6x
v Doporučených8x
v Knihotéce150x
v Chystám se číst39x
v Chci si koupit4x
v dalších seznamech4x