Zničený mír přehled

Zničený mír
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/536113/bmid_zniceny-mir-66168a248140e.jpg 4 27 27

Kocouři Havran a Ječmen si užívají poklidný život na farmě. I když se Havranovi občas zasteskne po lese, hluboko uvnitř ví, že se rozhodl správně, když se vzdal života válečníka Hromového klanu. Ve stodole u dvounožců je mu přece tak dobře! Ovšem jen do chvíle, než se objeví nečekaná návštěva... První část třídílné komiksové série.... celý text

Dobrodružné Komiksy Pro děti a mládež
Vydáno: , Albatros (ČR)
Originální název:

Shattered Peace , 2009


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zničený mír. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (6)

E-liška2013
02.01.2024 5 z 5

Moc hezká knížka, chudák Havran a Ječmen

BELLINKA120
19.09.2022 4 z 5

Je super že to přeložili do češtiny, přes to že už jsem to dávno měla v angličtině. Jen nechápu proč nepřeloží i další díly.

Kdyby jste se ptali proč dávám jen čtyři hvězdičky, tak je to kvůli tomu že to není zrovna jeden z nejlepších komiksů z Kočičích válečníků. Neříkám že je to špatné, ale mnohem více se mi líbili ty ostatní komiksy jako například: Shadow in RiverClan, The rise of Scourge, SkyClan and the stranger, Greystripe's adventure nebo Tigerstar and Sasha. To vše je však v angličtině až na Graystripe's adventure, takže to s tím nemůžu moc srovnávat.

Závěr: Tenhle komiks velice doporučuji, zvláště pro ty co mají rádi Havrana/Ravenpaw. Myslím si že by to mohlo bavit každou věkovou kategorii a rozhodně bych se nebála za to utratit peníze. Opravdu to stojí za to.

Každopádně pro ty co mají rádi Havrana a troufli by si na trochu anglického čtení tak tu mám zajímavé doporučení. V angličtině je totiž jedná takzvaná "novell/novela" jménem Ravenpaw's farewell, která je právě o téhle postavě. Novell je velice krátký příběh, takže si myslím že by to zvládl přečíst každý a třeba by vás to i zaujalo. Sama bych si to ráda někdy koupila.


šárofka
08.09.2022 5 z 5

Je to fakt super knížka. Přála bych si, aby měla další díl...

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (31. týden)

25.07.2020


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Zničený mír v seznamech

v Přečtených28x
ve Čtenářské výzvě1x
v Doporučených2x
v Knihotéce13x
v Chystám se číst9x
v Chci si koupit7x
v dalších seznamech1x

Autoři knihy

Erin Hunter
americká
Dan Jolley
americká, 1971