Životní mač přehled

Životní mač
https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/215125/mid_zivotni-mac-215125.jpg 4 35 35

Jaromír Bosák, novinář a jeden z nejpopulárnější sportovních komentátorů u nás, otevřeně hovoří o fotbalu, golfu, komentování, sportu a životě. Knížka je nabitá vtipnými glosami, přesnými postřehy a zásadními postoji i k ožehavým tématům, informační hodnotu zvyšují průlety...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Životní mač. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (13)

soupik2012
10.11.2023 5 z 5

O sport se příliš nezajímám, přesto vím kdo je to pan Jaromír Bosák a chtěla jsem se dozvědět trochu víc z jeho profese. Kniha ovšem není životopisem, ale spíš je to shluk jeho myšlenek, názorů, ale především vtipných bonmotů. Kniha je napsána opravdu velice dobře, především vtipně, akorát byla příliš krátká. Pan Bosák své království pouze poodhalil. Audiokniha je načtena velice dobře a načetl ji pan Jiří Klika.

Netopyr07
04.07.2022 4 z 5

Zajímavé, vtipné... konečně vím, proč občas brankář nechytí - z pohledu laika - jednoduchý balon. Co mě velmi rušilo byly z každé kapitoly vytažené "myšlenky", které byly pod textem zvlášť v rámečku mezi odstavci. Pro mě zbytečné. Jinak dobré.


Pítrs85
04.05.2022 4 z 5

Na Mírovi Bosákovi, kromě jeho vtipu a slovní zásoby, resp. jeho schopnosti improvizace, obdivuju nejvíc ten fakt, že svojí práci dělá hlavně pro to, že jí jednoduše miluje, miluje ten svět sportu, svět velkých sladkých vítězství a velkých hořkých proher, až pak, někde vzadu, je finanční ohodnocení a pocit všeobecného respektu. A takových lidí není mnoho. To vše se dá vyčíst právě z jeho životopisné knížky, jenž je psána přesně tak, jaký je Míra sám- hravě, vtipně, zajímavě a s nadhledem.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Životní mač v seznamech

v Přečtených51x
ve Čtenářské výzvě5x
v Doporučených2x
v Knihotéce23x
v Chystám se číst6x
v Chci si koupit2x
v dalších seznamech2x