Všechny vlny oceánu přehled

Kerry Lonsdale

Nový příběh od bestsellerové autorky Všechno, co máme. Po tragickém incidentu, který zničil její rodinu, opustila Molly Brennanová muže, kterého nade všechno milovala, a utekla co nejdál od domova. Chyby, které napáchala, nechala daleko za sebou. O dvanáct let později žije Molly nový život se svou osmiletou dcerkou Cassie. Dělá vše pro to, aby její dcera vyrostla v láskyplném prostředí, které ona sama nikdy nepoznala. Když ji ale začnou sužovat děsivé vize a noční můry, Molly je nucená vrátit se na místo, kterému se chtěla navždy vyhnout – domů do Pacific Grove.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2020 , Ikar (CZ)
Originální název: All the Breaking Waves

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Všechny vlny oceánu. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.

Nový komentář

HH77
21.06.2024

Mi se kniha líbila. Ke konci byla i býka i dost dojemna. Je pravda, že chvílemi se vlekla, a proto jednu hvezdicku ubíram. Celkově hodnotím kladne, a ani mi nevadí ty nadpřirozené schopnosti , byt obvykle toto téma moc nevyhledavam. V tomto příběhu měly sve místo.

všech 18 komentářů

Související novinky - Všechny vlny oceánu (1)

Knižní novinky (49. týden)

29.11.2020

Čas mi dal dvě cenné lekce: pohádky a báje v porovnání se skutečnými nočními můrami blednou a lidské tělo by nemělo vládnout schopnostmi mimo naše chápání.

Chtěla jsem ho políbit a říct mu, že ho miluju. Chtěla jsem si někam vyjet a zastavit tam. Koukat se na oceán, zatímco mi bude rukama a rty dělat všechny ty překrásné věci, po kterých jsem byla divoká a šílela po něm. Chtěla jsem si znovu promluvit o naší budoucnosti, ve které budeme žít daleko od Pacific Grove.

všech 7 citátů najdete u autora

Kniha Všechny vlny oceánu v seznamech

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Mé knihovně186x

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi

Za 99 Kč vám vypneme všechny reklamní bannery na CELÝ ROK:

Chci vypnout reklamy

Kerry Lonsdale také napsal(a)

2017  79%Všechno, co máme
2018  70%Všechno, co jsme opustili