Vnitřní svět vítězů přehled

Vnitřní svět vítězů https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/428503/bmid_vnitrni-svet-vitezu-0UD-428503.jpg 4 71 71

• Co skutečně rozhoduje o vítězích mezi špičkami ve svých oborech? • Jak se připravovat, abyste dosahovali co nejlepších výsledků? • Jak se nevzdávat a směřovat stále k cíli, i když se zrovna nedaří? • Jakými způsoby a technikami můžete svůj výkon nejvíce ovlivnit? Aby člověk uspěl v jakékoliv oblasti, musí mít v rovnováze všechny složky svého vnitřního světa: talent, vůli, dovednosti a lásku k tomu, co dělá. A musí také umět tento „hnací motor“ neustále krmit, pohánět a zvyšovat jeho výkon. To mají a dokážou jen ti nejlepší! Lidé na špičce, ať už ve sportu, v byznysu, nebo v jakémkoliv jiném oboru, bývají všichni na stejné „technické“ úrovni, každý z nich „to své“ dokonale ovládá. Co tedy rozhoduje o tom, kdo mezi nejlepšími nakonec zvítězí? Je to právě kvalita a nastavení vnitřního světa člověka. Silná vůle nepovolit, i když se nedaří. Umění naučit se správně využívat své vnitřní dvojče, svou „temnou stránku“, vnitřního kritika. O tom všem je právě tato kniha. Uznávaný mentální kouč a sportovní psycholog se dělí o své dlouholeté zkušenosti a doplňuje je příběhy světových i českých vítězů.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vnitřní svět vítězů. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (23)

eliska9256
28.10.2023 3 z 5

(SPOILER) Kniha se mi líbila a za mě ji mohu určitě doporučit. Jelikož jako sportovec jsem si tam našla spoustu myšlenek, které chci zkusit zrealizovat a myslím si, že autor moc dobře ví o čem mluví. Samozřejmě, že tam není přesně dáno, co a jak máte dělat. To ani nelze každý je jiný a každý bude mít například svůj vnitřní monolog jiný. Ale určitě kniha je dobrá pro každého, kdo se chce někam posunout a hlavně, kdo chce na sobě pracovat, protože bez toho může člověk přečíst xy knih a stejně to nikam nepovede.

Dejf_ano
14.11.2022 5 z 5

Za sebe jednoznačně mohu doporučit. V knize jsou příklady ze sporotního prostředí, ale jedotlivé techniky a postupy lze aplikovat i na běžné situace v životě ať již doma, v práci, s dětmi, ...
Kniha je přehledně členěná a kapitoly nejsou příliš dlouhé, takže se bez větších problémů můžete k jedlotivým částem vracet.
Marián Jelínek opět potvrdil, že je velmi inspirátivní člověk i když chápu, že mnoho lidí věci v knize nechce slyšet.


muchomurka
04.03.2022 3 z 5

Knížka, na kterou jsem se hodně těšila, neb jsem o ní slyšela hodně pozitivního. Ale jsem zklamaná, asi kvůli přehnanému očekávání, protože jsem čekala něco víc. Celou dobu při čtení jsem měla pocit, že to know-how autor říká jen náznakem a spíš jen slibuje, že to bude řešit v další kapitole a ono nic. Ke konci bylo pár metod, ale zase jen tak lehce po povrchu, tak není moc reálné, že bych s tím mohla nějak pracovat sama.
Zajímavé myšlenky tam ale byly, to ne že ne. Jen to bylo takové poplácání po ramenou místo technik a jak s nimi pracovat. A teda pro mě osobně půl knihy o "Já a dvojčeti" bylo moc, neustále se to opakovalo (i když to nemusí být na škodu, člověk si to zafixuje), ale vzhledem k tomu, jak to tu bylo podané, mi bylo jasné, že to pro mě v této formě není. Mno, nějak si to musím přebrat a nechat uležet a najít další zdroje, které mi tuto knihu a informace z ní doplní.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (43. týden)

20.10.2019


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Vnitřní svět vítězů v seznamech

v Právě čtených9x
v Přečtených117x
ve Čtenářské výzvě13x
v Doporučených5x
v Knihotéce51x
v Chystám se číst79x
v Chci si koupit42x
v dalších seznamech1x