Vlk chce dovnitř přehled

Vlk chce dovnitř https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/453926/bmid_vlk-chce-dovnitr-z9m-453926.jpg 3 28 28

Sadie se ještě nevzpamatovala z náhlé smrti svého bratra Shanea, a přichází další šok – v lese za městem je nalezena dětská lebka, která podle všeho patří zmizelé dceři její bývalé kamarádky Hannah. Během pátrání po tom, co se vlastně stalo Shaneovi naráží na mnoho podivných a matoucích stop, které jejího zemřelého bratra propojují s případem zavražděné dívenky a jejího otce. Klíčem k odhalení pravdy by mohla být švagrová Crystle, ta se ale na čerstvou vdovu chová poněkud zvláštně a nezdá se, že by chtěla matce a sestrám svého zemřelého muže být jakkoli a čímkoli nápomocna…... celý text

Literatura světová Romány Thrillery
Vydáno: ekniha , Beta-Dobrovský
Originální název:

The Wolf Wants In , 2019


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vlk chce dovnitř. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (9)

veronika9761
19.04.2024 4 z 5

Pomerne zajimavy namet, ale pribehu dosla para nekde ve tretine. Zasmodrchane vztahove propletence a mnozstvi postav teda rozhodne prehlednosti neprospelo.

soukroma
04.01.2023 3 z 5

(SPOILER) Nesmírně komplikované rodinné vztahy, hotové maloměstské klany (chudina versus průmyslník), dvojí vyprávění, které ne a ne se rozumně střetnout, rozvláčnost a hlavně bezútěšnost, drogy, násilí, kriminál... Přesto jsem se zatnutými zuby vydržela do konce a nic...stejně komplikované několikastránkové vysvětlování, co se vlastně stalo, ve všech zachycených případech, přesto nějaké otazníky zůstaly. Hodně málo srozumitelné a čitelné (překlepy a nesmysly skoro na každé stránce tomu taky nepomohly) a zejména nesmírně pesimistické. Dle autorky spasí jedině útěk z vlastního prostředí.


okeey
04.06.2021 5 z 5

Velmi dobře zpracovaný psychologicko-sociální thriller. Autorka si s postavami opravdu vyhrála. Nejde tu o děj jako takový, ale spíše o psychologii postav a událostí jako takových. Naprosto rozumím tomu, že kniha není pro každého, nenajdete tady žádný "boom", při kterém vám tuhne krev v žilách a čtete bez dechu. Tohle je spíš kniha, u které přemýšlíte a zajímá vás, jak se postavy budou dál vyvíjet. Jak píšu, kniha není pro každého, ale mě se líbila. Byl to takový závan čerstvého vzduchu mezi těmi "stejnými" knihami, které se objevují stále více.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (34. týden)

16.08.2020


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Vlk chce dovnitř v seznamech

v Přečtených29x
v Doporučených2x
v Knihotéce76x
v Chystám se číst35x
v Chci si koupit5x
v dalších seznamech1x