Větrným Pobaltím do Petrohradu přehled

Větrným Pobaltím do Petrohradu https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/447073/bmid_vetrnym-pobaltim-do-petrohradu-M0h-447073.png 4 3 3

Kniha je autentickým přepisem deníku již čtvrté cesty Evropou na vysokém kole. Tentokrát trasa neobvyklého a dobrodružného putování vedla přes slovenské hory a východní Polsko do nám poměrně málo známých Pobaltských republik. Navštívíme jejich hlavní města, nádherné ostrovy či Kurskou kosu. Po trajektu mezi Talinem a Helsinkami pokračujeme ještě Finskem do Savonlinny. Závěrečné kilometry podél Ladožského jezera nás zavedou do ruského Petrohradu. Krásy města i jeho okolí jsou odměnou za 3 629 kilometrů odšlapaných v sedle vysokého kola. To dokáže výrazně zaujmout a sblížit se s lidmi.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Větrným Pobaltím do Petrohradu. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (3)

popeluška
31.03.2021 5 z 5

Opět jsem spokojená. Fotografie kam se člověk podívá , jsou nádherné a umocní pocit ze čtení. Palec nahoru autorovi. A velký obdiv !

pagac17
03.03.2021

Poprvé čtu publikaci od tohoto autora, jsem velmi spokojen s obsahem knihy, což její oblibu doplňuje výborné provedení knihy s obrázky, další zopakování mých zážitků v minulém století, kdy jsem byl služebně v Pobaltí a pak v Moskvě. Opakování je matkou moudrosti, to si sám sobě připomínám. Zážitků jsem měl dost, samozřejmě, že jsem nedosáhl tak výrazné cestování autem a dvěma koli jak se podařilo aktérům. Jsem také Hradečák.


Mufa
04.07.2020 5 z 5

Druhá přečtená kniha o cestě na vysokém kole do dáli. Autora obdivuji, zvlášť v těch kopcích a a na hlavních silnicích to musí být strašlivý zážitek. Dopisování deníku po půlnoci nechápu, já po celodenní jízdě na kole odpadám hned po večerníčku.
Kniha plná krásných barevných fotografií, nechybí krátký popis navštívených míst.
Už se těším na další cestu a zápisky z ní.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Větrným Pobaltím do Petrohradu v seznamech

v Přečtených4x
ve Čtenářské výzvě1x
v Doporučených1x
v Knihotéce2x
v Chystám se číst1x

Autorovy další knížky

Ivan Burkert
česká, 1963
2011  100%Tajný výlet za svatým Jakubem
2015  90%Všechny cesty vedou do Říma
2016  80%Na sever za půlnočním sluncem
2018  80%Větrným Pobaltím do Petrohradu