Vesmír je ženatý přehled

Vesmír je ženatý https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/341075/bmid_vesmir-je-zenaty-Z61-341075.jpg 3 46 46

Příběh o ženách, které se zapletou se zadanými muži Lea, sestra hlavní hrdinky Karin, miluje ženatého muže. Karinina nejlepší kamarádka Soňa má dokonce se ženáčem syna. Obě jsou pravidelně terčem Karininých sarkastických poznámek o tom, jak s nimi jejich milenci manipulují a využívají je. Úspěšná, samostatná a střízlivě uvažující Karin je přesvědčená, že jí se něco takového nemůže stát. A i kdyby ano, byl by to pouze nezávazný vztah, čistě fyzická záležitost bez hlubších citů, bez budoucnosti. Jenže pak se seznámí s Petrem a musí sama sobě připustit, že to, čemu se celá léta posmívala, potkala i ji. Akorát že kamarádkám musí lhát, že je svobodný a bez závazků.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vesmír je ženatý. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (12)

Emma27
14.06.2022 3 z 5

Začátek knihy se četl rychle ,ale pak mě to už moc nebavilo.

m.valova
18.03.2022 3 z 5

Četlo se mi poměrně dobře,docela rychle a nemusela jsem u toho nijak výrazně přemýšlet,což jsem vlastně od tématu vztah s ženatým mužem neočekávala.Nechápu tu naivitu děvčat a žen,které si myslí,že právě ony to všechno zvládnou jinak jak ty ostatní,že se kvůli nim rozvede a nebo si snad dokonce myslí,že právě ony budou tou poslední a nebudou v roli té podváděné...ano jsou i vyjímky,ale soudě podle okolního života spíše jen potvrzují pravidlo.Oddechovka,neurazí a ani nijak obzvlášť nenadchne,ale určitě si přečtu další knihy od autorky.


LiLinka
28.04.2021 3 z 5

Jmenovkyně autorka i hlavní hrdinka, lecčím podobná, ale s hlavní "myšlenkou" ohledně mužů nikoliv. Příběh nenáročný, čte se rychle, nic moc nepředá, ale oddechovka fajn.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Vesmír je ženatý v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených67x
ve Čtenářské výzvě8x
v Doporučených1x
v Knihotéce49x
v Chystám se číst9x
v Chci si koupit3x
v dalších seznamech1x