Velké kouzlo přehled

Velké kouzlo https://www.databazeknih.cz/img/books/28_/286787/mid_velke-kouzlo-BMM-286787.jpg 4 107 107

Je jedno, jestli chcete napsat knihu, dělat umění, jít za svým dávným životním snem nebo jen prosytit svůj každodenní život uvědomělostí a vášní, VELKÉ KOUZLO, které pocítíte v okamžiku, kdy objevíte svůj vnitřní poklad, vám otevře dveře do světa zázraků a radosti. Elizabeth Gilbertová, autorka bestselleru Jíst, meditovat, milovat, ve své nové knize sdílí se čtenáři svůj jedinečný pohled na kreativitu. S úžasnou empatií a bezbřehou velkorysostí nám dává nahlédnout do tajemného světa inspirace. Vybízí nás, abychom přijali svou přirozenou zvídavost a odložili zbytečné obavy. Na názorných příkladech ukazuje, jak uchopit vše, co milujeme, a jak naopak čelit tomu, čeho se nejvíce bojíme. Ze všech úhlů pohledu se zabývá postoji, zvyky a návyky, které potřebuje každý, kdo chce žít co možná nejtvořivější život. Suverénně balancuje mezi oduševnělým duchovnem a optimistickým pragmatismem a povzbuzuje nás k odhalení „cenných klenotů“, které jsou ukryty uvnitř každého z nás.... celý text

Osobní rozvoj a styl
Vydáno: ekniha , Jota
Originální název:

Big Magic: Creative Living Beyond Fear , 2015


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Velké kouzlo. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (28)

Luigi1
15.01.2023 3 z 5

Tak nevím kam jí zařadit

tereza0319
08.11.2022 4 z 5

Autorka se s tím nemaže, na to, že se jedná o Američanku, tak to tam sází pěkně, bez zbytečného okecávání. Rady jsou inspirativní a mají hlavu a patu. Jen mě mrzí, že myšlenky často presentuje jako všeobecně platné, a ne jako ty, které fungují pro ni. Typ „rozervaného umělce" vykresluje jako pouhou pózu a duševní onemocnění v jejím pojetí nemůže v žádném případě ovlivňovat tvorbu kladně.


ninusshka
10.09.2022 5 z 5

Knihu čítam stále dokola, už asi 16 krát. Je to akoby ma niekto hladil po duši, keď si ju čítam. Zvláštne. Krásne zvláštne.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Velké kouzlo v seznamech

v Právě čtených7x
v Přečtených174x
ve Čtenářské výzvě18x
v Doporučených12x
v Knihotéce70x
v Chystám se číst154x
v Chci si koupit52x
v dalších seznamech3x