Vážka přehled

Vážka
https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/420770/vazka3kdpqz-cWM-.jpg 4 749 749

Vážka. Tajomná, krehká a nepolapiteľná. Ako bábätko, čo sa našlo jednej studenej decembrovej noci pri horiacom vraku lietadla. Keď vysvitne, že v lietadle boli dve bábätká a identifikácia nie je možná, rozpúta sa o dieťa krutý boj dvoch rodín, bohatej a chudobnej. Štedro financovaný súkromný detektív pátra po identite tohto bábätka dlhých osemnásť rokov. Krutá rodinná dráma živená klamstvom, manipuláciou a zločinom sa zvrhne na šokujúcich okolnostiach, pri ktorých veľké peniaze nehrajú rolu.... celý text

Literatura světová Thrillery
Vydáno: , Motto
Originální název:

Un avion sans elle , 2012


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vážka. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (224)

princesse
10.06.2024 4 z 5

Velmi zvláštní téma a postupné rozuzlování. Každopádně jsem si čtení užila a sedlo mi víc než Černé lekníny. V některých situacích jsem byla trochu v rozpacích a stejně tak z konání některých postav. Chvílemi jsem si musela uvědomit co, kdo, jak, proč ... Ale celkově ok, určitě stojí za přečtení.

Briv
05.05.2024 4 z 5

Komentář píši s větším zpožděním, takže přesné detaily si už nevybavím, ale docela přesně si vzpomínám, že i když mě téma knihy zaujalo, tak zpracování celkem pokulhávalo. Další knihy od autora zkoušet nebudu. Bylo to docela rozvláčné a hlavně hodně nepravděpodobné.


Kaduri
21.04.2024 3 z 5

Audiokniha.
Čítala som od autora "Černé lekníny" a tušila som, že na nás na konci knihy chystá nejakú "habaďúru". Nemýlila som sa.
Záver epický, ale panebože... tá cesta k nemu bola nekonečná. Knižka je strašne rozvláčna, zdĺhavá, postavy nesympatické a konajú nelogicky.
Pripomínalo mi to francúzsku telenovelu. Spomínate si na francúzske seriály z 90-tych rokov "Zlomené srdcia" a "Helenine oči"? Tak presne také to bolo.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Vážka v seznamech

v Právě čtených3x
v Přečtených975x
ve Čtenářské výzvě123x
v Doporučených59x
v Knihotéce338x
v Chystám se číst405x
v Chci si koupit51x
v dalších seznamech9x