Vánoce na nitkách přehled

Vánoce na nitkách https://www.databazeknih.cz/img/books/28_/28123/vanoce-na-nitkach-28123.jpg 4 19 19

Podtitul: Tajemné příběhy odjinud. Původní české povídky nabízejí nečekaná tajemství spjatá s kouzlem Vánoc i s neobvyklými náměty. Rozhovor s mrtvou přítelkyní, vzkazy z minulých životů a možná i z vesmíru, dívka uvězněná v osamělém domě, podivný zajatec, záhada egyptské skříňky, cestování proti času, odvážná hra s koloběhem dějin, zlý dráček pokušitel, dobrodružné hledání nezvěstného a další příběhy s prvky hororu, sci fi a humoru zaujmou vtipnými pointami i věčnými otazníky bloudícími mezi pevnou zemí a hvězdnou oblohou, mezi skutečností a snem.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vánoce na nitkách. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (8)

Knihomolka506
11.03.2022 5 z 5

"z doby kamenné "
Jak vypadá seance nebo jinými slovy rozhovor s mrtvými? Co skrývá stará egyptská skříňka? Jak to může dopadnout, když si hrajeme s dějinami?
odpovědi na tyhle otázky neleznete ve vanoční knížce.

bookcase
28.12.2021 4 z 5

Zajímavé a neotřelé povídky s vánoční a tajemnou atmosférou.


Gejitka
26.12.2020 4 z 5

Jako bych četla dvě knihy. První část obsahuje krátké povídky s nadpřirozenými, tajuplnými jevy. Část druhá pak jednu dlouhou povídku s názvem Odpověď pro Anetu. Příběh nepředstavitelné víry, naděje, lásky, odhodlání. Dívka Aneta odchází z domova po roce odloučení, způsobené válkou, hledat svého milého Silvia. Po roce a půl hledání, útrap, trmácení se se vrací domů - s pomatenou pamětí a přítelem z dětství Vilémem, o kterém si mylně myslí, že je to její milý Silvius. Po čase vlivem traumatizující situace se jí paměť vrátí a pozná, že Vilém není Silvius. Odchází znova po již známé cestě Silvia hledat. Nikdy nepřestaň věřit!

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Vánoce na nitkách v seznamech

v Přečtených28x
ve Čtenářské výzvě11x
v Doporučených3x
v Knihotéce16x
v Chystám se číst11x
v Chci si koupit2x
v dalších seznamech3x