Opatruj mě přehled

Opatruj mě https://www.databazeknih.cz/img/books/24_/246939/mid_opatruj-me-246939.jpg 4 216 216

V žáru bezpečí série

1. díl >

Když je mladší sestra Caleba Devereauxe unesena, pokračovatel bohaté a mocné rodiny ví, že jedinou šancí, jak ji najít, je obrátit se na tu nejnepravděpodobnější osobu: ženu s darem najít odpovědi, které se ostatním skrývají. Ramie dokáže vycítit něčí bolest, umí tak najít ztracené a pohřešované osoby. Její schopnost má však svou cenu. Kdykoli ji využije, přijde o kus sebe. Najít sestru atraktivního a netrpělivého Caleba ji téměř zničí. Ačkoli ji ten muž přitahuje jako magnet, ví, že se od něj musí držet co nejdál. Caleba tíží pocit viny za bolest, kterou Ramie způsobil. Je odhodlaný vše napravit. Když už si myslí, že Ramie navěky zmizela, znovu se objeví. Má potíže a potřebuje jeho pomoc. A Caleb je ochoten riskovat vše, co má, jen aby ji ochránil – včetně svého srdce…... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Baronet
Originální název:

Keep Me Safe , 2014


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Opatruj mě. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (30)

TerezaMondeková
24.06.2022 3 z 5

Nápad na příběh se mi opravdu líbí. Směs krimi, nebezpečí a erotiky. Kniha mě chytla hned na začátku, byla jsem zvědavá, co dalšího se stane. Nechybělo napětí, překvapení, ale ani ta jiskra mezi hlavními hrdiny. Ale dost mi vadily opakující se myšlenky. Po čase mi to začalo unavovat. Navíc mě docela zklamal konec. Přišel mi moc rychlý. To jsem čekala celou knihu, aby to s tím sociopatem dopadlo takhle a navíc tak rychle? To ne. Bylo mi i líto, že v knize nebyl epilog.
Ramie... nevím. Taková nemastná neslaná. Autorka chtěla udělat z hlavní hrdinky jedinečnou, inteligentní, neskutečně odvážnou ženu, ale mě přišla jako fňukna. V jednom kuse sesypaná, uplakaná... dá se pochopit, proč se tak chovala, ale po čase mi to začalo lézt na nervy. Až později, když se sebrala a začala konat, tak se to zlepšilo. Ale musím říct, že mě mrzí, že autorka nevěnovala více pozornosti minulosti hlavní hrdinky, nebo jejímu daru. Něco jsme se dozvěděli, ale autorka se do toho mohla více ponořit.
Caleb... Jeho chování na začátku jsem upřímně chápala. Každý z nás by udělal cokoliv, kdyby osoba, která je nám blízká byla v ohrožení života. Musím říct, že mám slabost pro majetnické, ochranitelské a dominantní chlapy, ale i mě trochu vadilo, jak se okamžitě zamiloval do hlavní hrdinky. Bylo to neuvěřitelné. Kdyby tomu autorka dala víc času, větší prostor, tak by to bylo lepší, uvěřitelnější. Navíc to jeho neustále přesvědčování o jeho lásce, ochraně... bylo to docela únavné. Ale musím říct, že i u hlavního hrdiny bych ocenila, kdyby autorka věnovala více pozornosti jeho minulosti.

avalonek
22.11.2021 2 z 5

Ach jo,to bylo fakt blbý.Proste to bylo divné napsaný,takový nudný a skoro jsem si dala do očí sirky abych to vůbec dočetla,budu se muset hodně nutit do dalších dílů,i když je možná ani nedám.


Marco547
31.07.2021 2 z 5

Příběh vážně zajímavý, jen strašně napsaný.......stále dokola opakující se věty, myšlenky, divoce neuspořádané.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Připravované knižní novinky (20. - 26. 4.)

19.04.2015


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Opatruj mě v seznamech

v Právě čtených3x
v Přečtených380x
ve Čtenářské výzvě6x
v Doporučených12x
v Knihotéce221x
v Chystám se číst133x
v Chci si koupit24x
v dalších seznamech4x

Autorovy další knížky

Maya Banks
americká, 1964
2013  75%Pád
2014  68%Podvol se
2013  78%Chlad
2014  77%Žár
2015  72%Opatruj mě