Utečenec na vtáčom strome přehled

Utečenec na vtáčom strome
https://www.databazeknih.cz/img/books/20_/207942/bmid_utecenec-na-vtacom-strome-T3p-207942.jpg 5 175 175

S vrabcami býva občas trápenie.Niekedy vedia byť celkom potichučky.Pokojne si sedia,napríklad sa vyhrievajú na slniečku alebo inokedy,najmä ráno,keď sa zobudia,starostlivo si pretriasajú svoje perie,češú sa zobáčikom na brušku,na chrbte,prečesávajú si perie na krídlach,na chvostíku,všelijako sa na konáriku točia a krútia a je to celkom pekné a príjemné pozerať sa na ne.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Utečenec na vtáčom strome. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (39)

Cara.17
27.05.2024 5 z 5

Další krásná a pozoruhodná klasika od Ondřeje Sekory. Tentokrát nás autor seznámí se životem ptáčků. Ukáže nám, jaká hnízda si staví, čím se živí, jak se namlouvají a pečují o mláďata a mnoho jiného...
Musím říct, že mi bylo velmi smutno, když jsem četla tu část s kukaččím mládětem. Avšak i tohle se v přírodě bohužel děje a oceňuji, že i takovéto věci pan Sekora zahrnul do svého díla a čtenářům tím lépe přiblížil nelehký ptačí život.
I přestože nemám k jeho knize výtky a zcela zaslouženě jí uděluji 5 hvězdiček, zůstává pro mě z jeho děl na předních příčkách oblíbenosti Ferda Mravenec a Brouk Pytlík - tato díla totiž v sobě mají více humoru a zábavnosti. Krom toho je mám pevně spjaté se svým dětstvím, takže duo Ferda a Pytlík u mě zkrátka vede.

miklis
08.05.2024 4 z 5

Bála jsem se, jestli je to pro mého pětileťáka před spaním srozumitelné, tolik postav a všichni ptáci… ale kupodivu to byla zatím jedna z mála knížek, u které opravdu ležel a poslouchal. Navíc jsme si u toho hledali na netu fotky a zpěv jednotlivých postav, u kapitoly s hnízdy jejich hnízda ve skutečnosti, naučili jsme se toho oba plno a poznali jsme pro nás do té doby vlastně neznámý svět.


elexmil
31.01.2024 5 z 5

Vzpomínám na knihy svého dětství a tato patřila k těm TOP. Tu jsem přímo milovala.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Utečenec na vtáčom strome v seznamech

v Přečtených262x
ve Čtenářské výzvě17x
v Doporučených17x
v Knihotéce118x
v Chystám se číst18x
v Chci si koupit12x
v dalších seznamech3x