Utajená krása přehled

Utajená krása https://www.databazeknih.cz/img/books/69_/69028/utajena-krasa-69028.jpg 4 158 158

Rok 1325. Holly považovala svou krásu za prokletí osudu. Zástupy nápadníků odmítala tak dlouho, až se její zoufalý otec odhodlal k nepředloženému činu – vyhlásil rytířský turnaj, jehož vítěz se stane manželem jeho vzdorovité dcery. Holly se ovšem uchýlí ke lsti a před rytíře předstoupí se začerněnými zuby, oškubanými vlasy a v pytlovitých šatech, které zakrývají její smyslnou postavu.Většinu uchazečů o svou ruku tím odradí, ale jeden z nich se zdá být dívčinou ošklivostí potěšen. Austyn z Gavenmoru totiž ví, že ženská krása leckdy bývá zdrojem manželských nesnází, nevěry, žárlivých výbuchů. Poté, co Austyn vyhraje turnaj, vyráží novomanželé na jeho hrad ve Walesu a začíná mezi nimi vzkvétat láska. Holly by mu ráda vyjevila pravdu, ale není si jistá, jestli její drobnou lest nebude považovat za zradu. Podaří se jí Austyna přesvědčit, že nemá jen hezkou tvář a vnadnou postavu, ale i upřímné srdce? Nechá se Austyn navzdory svým předsudkům vlákat do osidel lásky, která by ho mohla zbavit dávného rodového prokletí? ... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Domino
Originální název:

Fairest of them all , 1995


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Utajená krása. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (21)

petulkapeta
10.04.2024 5 z 5

Když člověk miluje, musí počítat s možnými riziky, není to tak? Já tady ochotně zůstanu, i kdyby mi hrozilo jakékoliv nebezpečí."

,,Jsi a vždycky budeš ženou mého srdce.."

Na této knize bylo skvělé že člověk chvilkama nevěděl kdo je kraska a kdo zvíře. A taky vas autorka neustale drží ve střehu,tim,že akce je tam neustale....

uzivatel83509
03.09.2023 5 z 5

Příběh se mi moc líbil. "kráska v přestrojení" byla vtipná část knížky. Líbila se mi popsaná atmosféra na Austynově hradě i romantika, kdy se postupně zamilovával do své ošklivé manželky a potom, kdy se od ní, naopak, snažil držet co nejdál. Jejich špičkování bylo fajn.
Co mi přišlo už přitažené za vlasy bylo, že ji nechal - na můj vkus - až dlouhou dobu zavřenou ve věži.. a ten první sex, no potěš... ale jinak krásná knížka!


Kiwicatko
18.05.2022 3 z 5

(SPOILER) Co si Austyn myslel, vzdyt v podstate udelal to stejne, co Holly. Zarostlej jak prales v Jizni Americe a pod vousama to byl Buh ;) a pk se vzteka a keste si vymysli, ze je mu neverna d knezem :D solidne mu hrablo.
Peknej pribeh

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Utajená krása v seznamech

v Přečtených268x
ve Čtenářské výzvě2x
v Doporučených9x
v Knihotéce143x
v Chystám se číst19x
v Chci si koupit7x
v dalších seznamech2x