Ulička Apple Tree Yard přehled

Ulička Apple Tree Yard https://www.databazeknih.cz/img/books/26_/262373/bmid_ulicka-apple-tree-yard-262373.jpg 3 55 55

Příběh o nevěře s nedozírnými následky Genetička Yvonne Carmichaelová má všechno – skvělou kariéru i skvělé manželství. Ale jednoho dne potká tajemného muže, do něhož se bezhlavě zamiluje a je pro něj ochotná udělat cokoli, včetně sexu na veřejnosti, v postranní uličce Apple Tree Yard. Je pevně přesvědčená, že oba své životy dokáže udržet striktně oddělené. Netuší, že právě spustila lavinu, která její štěstí rozbije na padrť, převrátí jí celý život a přivede ji až na lavici obžalovaných a k obvinění z vraždy.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ulička Apple Tree Yard. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (22)

soukroma
09.02.2022 2 z 5

Nominace na nejlepší thriller roku na přední straně (pche, tak možná "thriller pro ženy")? Úžasné hodnotící komentáře na zadní straně (ale nepovídejte, vážně)? Fuj, od první stránky jsem byla znechucena hlavní hrdinkou a autorčiných stylem. Vydržela jsem jen pár desítek stran a už už kniha letěla, ale na základě komentáře na obalu o posledních dech beroucích 40 stranách jsem to riskla a poskočila o 300 stran (a o nic jsem nepřišla). No, kniha tedy letěla jen o něco později... To bylo hrozné, a ještě navíc hrozně napsané. Celé se to mohlo smrsknout do 50 stran a i to by bylo na mne moc, obsahově (má lásko, jsme nevinní, ... ještě se mi zvedá žaludek).

Allla9
21.01.2021 3 z 5

Pohled na vinu a trest z jiného úhlu. Za mě hodně věcí nedořešených. Kdo v té záplavě lží byl více vinen? Není to knížka, ke které bych se znovu vracela.


Dietrichson
07.04.2020 odpad!

Naprosto slabomyslné a neuvěřitelné.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Ulička Apple Tree Yard v seznamech

v Přečtených69x
ve Čtenářské výzvě5x
v Doporučených5x
v Knihotéce59x
v Chystám se číst29x
v Chci si koupit4x

Autorovy další knížky

Louise Doughty
anglická, 1963
2015  68%Ulička Apple Tree Yard
2007  80%Ohně v temnotě