Vzkříšena za úsvitu přehled

Vzkříšena za úsvitu https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/212961/mid_vzkrisena-za-usvitu-212961.jpg 4 257 257

Údolí stínů série

< 2. díl >

Vkročte podruhé do světa Údolí stínů, do tábora, který pomáhá mladým lidem najít sebe samy a vypořádat se se svým zvláštním… nadáním. Jakmile se tam jednou dostanete, nikdy na to nezapomenete – a už nikdy nebudete stejní!

Literatura světová Romány Fantasy
Vydáno: ekniha , Baronet
Originální název:

Awake at Dawn , 2011


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vzkříšena za úsvitu. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (23)

Senza Jenka
03.02.2024 3 z 5

(SPOILER) Kylie se mění. Nejdřív jí zachutná krev... Pak to vypadá, že by se mohla o úplňku proměnit... Dokáže uzdravovat... Probourat betonovou zeď, když je někdo v ohrožení... Zajímají se o ni špatní chlápci. Snaží se najít adoptivní rodiče svého biologického otce. A mezitím se plácá v obvyklém pubescentním marastu emocí, dojmů a citů.
Divím se, že ji Derek už dávno neposlal do háje. Chápu, že vystavovat na odiv svoje zblázněné hormony, když je okolo spousta jedinců, kteří to poznají, ať se přetvařujete sebelépe, nemusí každému vyhovovat. Ale když se mu beze slova vysvětlení vyhýbá, pak ho vyhledá, aby se mu zase vyhýbala... Na druhou stranu, chodit s někým, kdo umí vaše myšlenky, pocity a emoce nejen číst, ale také ovlivňovat a dokonce mazat, může být trochu problematické z hlediska důvěry.
Pořád se to čte dobře, ale je to zbytečně natažené.

AniDi
15.08.2021 2 z 5

Rozmlsala jsem se na prvním díle a s napětím očekávala pokračování ale... Po dočtení druhého dílu se děj vůbec nikam neposunul. A snad poprvé jsem musela dělat velké pauzy mezi čtením (obvykle, pokud mě kniha zaujme, přečtu naráz), protože mě neskutečně! rozčilovalo, jak se neustále rozebírají pocity hlavní hrdinky. A to bych nevydýchala přečíst víc než 30 stran. Ale ještě neztrácím naději, že další díl bude lepší. Ale pokud bude další díl pokračovat v duchu: "Jsi v pořádku"?, "Máš to tak těžké", "Jak se cítíš"? rozhodně sérii nedočtu. Waste time.


Babu002
01.03.2021 2 z 5

Pokulhávalo mi to za jedničkou. Nic, nic, nic a pak se to rozjede v třetí třetině knihy.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Vzkříšena za úsvitu v seznamech

v Právě čtených4x
v Přečtených436x
v Doporučených37x
v Knihotéce188x
v Chystám se číst61x
v Chci si koupit16x
v dalších seznamech10x