Učňovské životy duše přehled

Učňovské životy duše https://www.databazeknih.cz/img/books/27_/272906/bmid_ucnovske-zivoty-duse-Y2i-272906.jpg 4 190 190

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Učňovské životy duše. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (40)

gabriel375
24.01.2024 5 z 5

Jedna z prvých kníh, ktoré sa v deväťdesiatkach dali kúpiť na tému regresu,hypnózy a očisty od blokov, depresií a to aj najťažšieho kalibru .Celkový dojem bol u mňa vtedy taký samozrejmý, že ma naštartoval na dráhu, ktorá sa mi potom pevne ukotvila v živote. Nie je to o viere a neviere v niečo, ale reálna ukážke z praxe,naviac pútavo opísaná, ktorá famózneho Briana L.Weissa vtedy tiež naštartovala k 30 ročnej praxi s obrovským prelomovým výskumom .Posunul možnosti práce s vedomím do neuveriteľnej kategórie. Je len zopár ľudí, ktorí paradoxne budú objavení až tak za 100 rokov (ako MOzart, či Vangelis :-) , aj keď má mraky a mraky obdivovateľov už dnes . Som rada, že v roku 1993 som ako malé ucho v kníhkupectve knihu nahmatala a kúpila.

last.moonlight
24.02.2022 3 z 5

(Možná spoiler) Když jsem začla číst tuto knihu, přišlo mi to zajímavé, později jsem ale znejistěla, protože to bylo v podstatě jen o svědectví z mnoha sezeních, na kterých pacientka svému terapeutovi vypráví pod vlivem hypnózy pokaždé jiný příběh, kde a v jakém století se nyní nachází, kým je a co dělá... takže potom mi to přišlo už spíš jen jako výčet spousty minipříběhů, kdy na konci knihy stejně nebudu vědět, kde a kým kdy byla v minulých životech a co z toho vlastně vyplyne, ale nakonec jsem to dočetla. Ve zkratce vidím závěr z této knihy v tom, že pacientce se ulevilo po pravidelných sezeních a že se nemáme bát smrti, kdy duše je v podstatě nesmrtelná a reinkarnovává se. Určitě tam byly zajímavé pasáže, které mě zaujaly a především to zaujme ty, kteří věří na posmrtný (či minulý) život, ale druhý díl už nemám zájem číst, protože tuším, že to bude obdobném stylu a já tedy zůstanu jen u tohohle prvního dílu.


Sabulep
11.10.2021 3 z 5

Celkově se mi kniha líbila, přečetla jsem ji asi za 2 dny, ale čekala jsem od toho asi trochu víc. Ztotožňuji se s komentářem od nothing_forever. Na reinkarnaci jsem věřila i před tím, čekala jsem nějaké rozšíření obzorů, to se však nestalo. Těm Mistrům jsem nějak nemohla uvěřit… nemělo to žádný přesah, jen zaznamenání příběhu jedné pacientky. Bylo to zajímavé, jen mi přišlo, že čtu spíš smyšlený příběh. Knihu bych doporučila jako odpočinkovou četbu.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Učňovské životy duše v seznamech

v Právě čtených7x
v Přečtených290x
ve Čtenářské výzvě16x
v Doporučených19x
v Knihotéce91x
v Chystám se číst124x
v Chci si koupit30x
v dalších seznamech2x