Tým v nemilosti přehled

Tým v nemilosti https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/343329/bmid_luzri-tym-v-nemilosti-2L1-343329.jpg 4 71 71

Lúzři série

1. díl >

Šéf pařížské justiční policie, takzvané Šestatřicítky, dostane skvělý nápad: sestavit tým lúzrů, alkoholiků, homosexuálů, pisálků, zkrátka všech těch, kteří jsou sice k ničemu, ale nemohou dostat vyhazov. Do čela týmu těchto odepsaných kriminalistů přichází ambiciózní mladá komisařka Anne Capestanová, která je tím potrestána za neoprávněné užití zbraně. Měla by sklopit uši, být zticha a plnit rozkazy, ale to ona neumí!... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Humor
Vydáno: ekniha , XYZ (ČR)
Originální název:

Poulets grillés , 2015


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tým v nemilosti. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (35)

stanislav0373
24.10.2023 3 z 5

Bez velkého očekávání jsem se pustil do čtení oddychové detektivky s humorným nádechem. A vskutku, několikero humorných situací jsem nalezl. Oblíbil jsem si především kapitána Merlota, který ač byl na scéně vždy jen chvíli, dokázal mě rozesmát. Celkově pak knihu hodnotím kladně, ač ne pro každého bude šálkem kávy. Konec konců, francouzské komedie nejsou pro všechny.

Katy_vKnihách
26.08.2023 3 z 5

Na knihu jsem se těšila, protože mám ráda jak humorné knihy, tak detektivky. Měla to tudíž být skvělá kombinace, a ještě k tomu z mé milované Paříže. Nicméně mi přišlo, že celou dobu to nebylo pojaté ani jako humorná kniha, ani jako normální detektivka. Celou dobu mi to přišlo někde na rozmezí obojího a ten styl mi nevyhovoval. Četlo se to ale dobře díky krátkým kapitolám a originální myšlence. Tudíž za přečtení to určitě stojí, a ode mě kniha dostává 3,5 *.


knihomolka525
09.07.2023 5 z 5

Přijde mi, že se maličko spisovatelka inspirovala Oddělením Q.Dobře se to četlo.Žádná divočina ,žádné narychlo přidané postavy.Vtipné okamžiky.Pes se taky snažil :-))A opět zbytečně mnoho bílých ,hluchých míst.Kvůli nimž kniha nabobtná.Spokojenost mě stála pouhých 16ká čé.Nemám co vytknout překladu.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Tým v nemilosti v seznamech

v Přečtených95x
ve Čtenářské výzvě11x
v Doporučených9x
v Knihotéce53x
v Chystám se číst37x
v Chci si koupit7x
v dalších seznamech4x