Tigrova plavba přehled

Tigrova plavba https://www.databazeknih.cz/img/books/27_/270638/bmid_tigrova-plavba-yRo-270638.jpg 5 374 374

V spoločnosti očarujúcich tigrích bratov sa Kelsey aj tentoraz vyberie na dobrodružnú cestu, aby svojim milovaným spoločníkom pomohla zbaviť sa kliatby. Aj s múdrym pánom Kadamom, ktorý im bude vo všetkom nápomocný, bude plavba za ďalšími výzvami náročná. Podarí sa výprave nájsť všetkých bájnych drakov a získať Durgin Náhrdelník? Vyberie si konečne Kelsey z tigrích bratov toho pravého? Tešte sa na úžasnú plavbu plnú výziev, osudových okamžikov, lásky a vášne!... celý text

Romány Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , CooBoo
Originální název:

Tiger's Voyage , 2011


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tigrova plavba. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (58)

Carol1122
19.08.2023 5 z 5

Další milé dobrodružství tygrů a Kelsey. Začíná se trochu přituhovat v milostném trojúhelníku a akce je víc, než si na 500 stran knížky můžeme dovolit. Líbilo se mi, že z džungle jsme se přesunuli na moře. Příběh s draky byl velmi zajímavý, jen opět uspěchaný konec. Mušky to mělo, ale to se dá lehce přehlédnout. Těším se na finální díl.

Matri
15.07.2023 4 z 5

Séria parádne pokračuje. Stále to pre mňa nie je celkom ono, preto bohužiaľ stále nemôžem dať 5 hviezdičiek.
Kelsey ma niekdy dosť rozčuľuje a zasa sa vrátila k tým svojím podceňujúcim stavom! Každý diel ma presne určenu linku - spamätáme sa z dobrodružstva, zamotame vzťah, riešime čo, ako a kam ďalej, potom príde konečne akcia (tieto časti si užívam asi najviac, lebo autorka ma fantasy linku super vymyslenú), a na záver sa objaví záporák. Nevravím, že je to zlé, ale veľmi veľmi predvídateľné.
Sama som zvedavá či ma táto séria ešte v poslednom diely dokáže prekvapiť. Nesmierne som si užila putovanie za drakmi (asi zatiaľ najlepšie dobrodružstvá), a na druhej strane mňa tá romantická linka prekvapivo až tak neberie :-( čo má nesmierne mrzí, lebo práve to je moje najobľúbenejšie v knihách! Čo mi vadí? Nerozhodnosť Kelsey, chalani ktorí čakajú ako hladný na kôrku chleba kedy sa Kelsey rozhodne, že chce v daný moment práve jeho.
Možno zasa môj komentár vyznie veľmi negatívne, ale tá séria je naozaj dobrá, len mne kazí dojem tá romantická linka ;-)


Brunnetka
31.12.2021 5 z 5

Aaaach. Už dlouho mě takhle nějaká série nenadchla. Luxusně promyšlené, děj má neuvěřitelné zápletky, které jsou nepředvídatelné a i to propojování faktů s příběhem mě dostává. SPOILER! → To, že draci představují jednotlivé, řekněme, elementy, se mi líbilo moc. Boj s krakenem - super! Za mě rozhodně 5 hvězdiček a kdyby to šlo, tak dám i nějaký bod navíc! ROZHODNĚ DOPORUČUJI všem, co mají rádi fantasy!

A buďme k sobě upřímní - ten milostný trojúhelník nemá chybu. Pánové se chovají tak, jak si přeje snad každá holka a to knize přidává také jisté kladné body :)

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (25. - 31. 7.)

20.07.2013


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Tigrova plavba v seznamech

v Právě čtených6x
v Přečtených562x
ve Čtenářské výzvě10x
v Doporučených91x
v Knihotéce226x
v Chystám se číst104x
v Chci si koupit49x
v dalších seznamech13x