Tvár sa, že ju nevidíš přehled

Tvár sa, že ju nevidíš https://www.databazeknih.cz/img/books/13_/133509/tvar-sa-ze-ju-nevidis-133509.jpg 4 147 147

Očití svedkovia vraždy to nikdy nemajú ľahké. Na vlastnej koži sa o tom presvedčí aj agentka newyorskej kancelárie Lacey Farrellová, ktorá vidí vraha utekajúceho z miesta činu. Jej položenie sťažuje fakt, že obeť pátrala po príčine údajnej autonehody svojej dcéry a výsledok spolu s hodnoverným dôkazom potvrdil jej podozrenie. Ani postavenie chráneného svedka a zmenená totožnosť neeliminujú nebezpečenstvo hroziace pôvabnej mladej žene. Vrahovia, ktorým ide o všetko, sú vynachádzaví, o nič menej dôvtipu a guráže však nemá ani Lacey, ktorú okolnosti prinútia nielen zmeniť taktiku, ale aj rázne konať - vydať sa po horúcej stope, aby vyriešila záhadu, ku ktorej kľúč drží sama. Najmä ak sa nitky zbiehajú k človeku, ktorého nič nezastaví...... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: , Slovenský spisovateľ
Originální název:

Pretend You Don´t See Her , 1997


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tvár sa, že ju nevidíš. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (29)

čef
16.10.2022 5 z 5

Tentokrát hrdinku pronásleduje vrah, aby nemohla svědčit o něm, jak zabil její klientku realitní kanceláře. Dostane se až po ochranu svědků, ale je trochu natvrdlá a dopustí se několika chybiček, takže je vrah pořád v dohledu. Čte se to jako po másle.

Shanib
02.07.2022 3 z 5

Od autorky už jsem četla lepší, ale nebylo to špatné. Detektivní zápletka nebyla tak úzce propletená s romantickou linkou příběhu. Postavy byly sympatické a vrtala jsem si hlavu s tím, kdo je hlavní záporák. Kniha se četla sama a na dovolenou tak ideální.


Angelicca
16.01.2021 5 z 5

Opět skvělý detektivní příběh, který chytne a nepustí. Autorky styl se mi velmi líbí a ani tentokrát mě nezklamala. Doporučuji k přečtení.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Tvár sa, že ju nevidíš v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených258x
ve Čtenářské výzvě3x
v Doporučených9x
v Knihotéce115x
v Chystám se číst37x
v Chci si koupit10x
v dalších seznamech2x