Technologie přípravy pokrmů 6 přehled

nehodnoceno
Technologie přípravy pokrmů 6
https://www.databazeknih.cz/img/books/13_/132931/technologie-pripravy-pokrmu-6-132931.jpg 0 0 0

Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy je určen výhradně rybám a mořským plodům. Hlavním cílem zde není podat vyčerpávající přehled těchto produktů, ale seznámit zájemce hlavně s těmi druhy ryb a mořských plodů, které se u nás nejvíce používají, usnadnit orientaci při jejich nákupu a ukázat různé možnosti jejich přípravy. Učebnice je vhodným zdrojem informací pro školy, pro provozovatele gastronomické výroby i pro ostatní zájemce o pokrmy z ryb a mořských plodů.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Technologie přípravy pokrmů 6. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (0)

Zatím zde není žádný komentář.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Technologie přípravy pokrmů 6 v seznamech

v Knihotéce1x
v Chci si koupit1x