Tak to dělá Virgin přehled

Tak to dělá Virgin https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/355287/bmid_tak-to-dela-virgin-ONW-355287.jpg 4 21 21

V knize Tak to dělá Virgin vám Richard Branson umožní nahlédnout pod pokličku jeho jedinečného stylu vedení lidí. Dozvíte se, jak zábava, rodina, vášeň pro věc či umění naslouchat utvářejí to, co Bransonovi lidé (se šibalským mrknutím) označují jako „styl Virgin“. Neobyčejné zkušenosti se vztahy nejen z oblasti byznysu vám předává člověk, který v šestnácti nedodělal školu, trpí dyslexií a v životě nepracoval pod žádným zaměstnavatelem – vždy řídil jen sám sebe.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tak to dělá Virgin. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (8)

jaroiva
30.11.2023 4 z 5

Určitě zajímavá kniha, ale je určená spíš pro majitele a vyšší management společností. Možná i pro nižší vedoucí, kteří přijímají zaměstnance se budou některé věci hodit. Už nemám ambice vést další tým, proto pro mě byla kniha spíš pro zajímavost.
Poslouchala jsem audioverzi, tam bych měla nějaké výhrady - chyby v textu (občas zjevně použité špatné podobné slovo, občas nějaká ta divná výslovnost), ale darovanému koni (výpůjčce z knihovny) na zuby nehledím.

karelpeter
04.06.2021 5 z 5

Praktické rady zkušeného podnikatele. Stojí za přečtení.


Miqqie
28.02.2019 3 z 5

Kniha určená pro ředitele, majitele velkých společností a taky pro dosud neobjevené vizionáře a budoucí velké podnikatele. Branson popisuje jak a s jakým přístupem se dá/má řídit velká firma. V případě Bransona jde o spoustu velkých firem, které obchodují především se službami. Nebo spíše s nadstandartními službami, které cílí na dostatečně bohaté zákazníky. „Je libo něco víc než first class?? My máme super-first class!“
Kniha je prokládaná velkým množstvím drobných příběhů zejména z podnikatelského prostředí a z Bransonova života. Je vidět, že je to dobrák od kosti a jako dolarový miliardář se podílí v aktivitách v oblasti sociální podpory lidí, začínajících firem, vzniku charit a v neposlední řadě v oblasti ekologie a ochrany životního prostředí.
Doporučuji všem generálním ředitelům.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Tak to dělá Virgin v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených29x
ve Čtenářské výzvě2x
v Doporučených1x
v Knihotéce17x
v Chystám se číst24x
v Chci si koupit5x