Tajuplná žena přehled

Tajuplná žena https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/350830/mid_tajuplna-zena-0HW-350830.png 4 155 155

Elizabeth se stane svědkyní brutální vraždy, za níž stojí mafie. Žena se obrátí na policii a naivně věří, že ji právní systém ochrání. Žije pod falešným jménem na zdánlivě utajené adrese. Nemá představu o tom, že dlouhá chapadla mafie sahají i do policejních sfér a že místo, které mělo být pro ni bezpečným útočištěm, se změnilo ve smrtící past.... celý text

Literatura světová Pro ženy Thrillery
Vydáno: ekniha , Alpress
Originální název:

The Witness , 2012


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tajuplná žena. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (36)

Marcik7
07.04.2024

Šestnáctiletá Elisabeth je svědkyní dvojnásobné mafiánské vraždy a tím začne její skrývání s proměnami identity. Je vysoce inteligentní ajťačka, umí se nabourat do všech možných databází. Jelikož si ji její asociální matka pořídila jako jakýsi experiment ze zkumavky, nepoznala Liz normální rodinné vztahy a vazby, takže přijímat vzájemnou důvěru a lásku muže se musí teprve naučit. A jelikož je to i romantický příběh, vše se podaří vyřešit.

KatieKuli
06.03.2024 4 z 5

Elizabeth je 16 letá vysoce inteligentní a velice sociálně izolovaná studentka medicíny na Harvardu. Díky jediné vzpouře se jí změní celý dosavadní život. Nesouhlasí s matkou, koupí si sama oblečení, ostříhá a obarví si vlasy, padělá průkazy a vyrazí s novou kamarádkou do klubu. Na konci večera jsou její kamarádka a její společník zavražděni a Elizabeth je toho svědkem. Aby toho nebylo málo jedná se o ruskou mafii. A její útěk o život začíná. Dalších 12 let střídá identity a místa a neustále se ohlíží přes rameno. Dokud do jejího světa nenapochoduje místní velitel policie Brooks.


pip11
10.10.2022 5 z 5

Výborná kniha, od Nory Roberts jedna z těch lepších, co jsem četla. Velmi silná a extra inteligentní hrdinka, která ve svých šestnácti letech zažije velký zlom, když se vzbouří proti přísným pravidlům své matky. Udělá první svobodnou věc ve svém životě, ale od tohoto okamžiku se její život naprosto změní. Bylo to napínavé a i když nijak zvlášť akční, nechyběl humor a poutavost.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Tajuplná žena v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených220x
ve Čtenářské výzvě7x
v Doporučených15x
v Knihotéce132x
v Chystám se číst53x
v Chci si koupit8x