Tajná láska přehled

Tajná láska https://www.databazeknih.cz/img/books/87_/87687/tajna-laska-87687.jpg 4 500 500

Přechod ze základní na střední školu většinou nebývá právě jednoduchý. Také Aneta si těžko zvyká na tvrdý režim gymnázia, kam denně dojíždí ze sousedního městečka, nové tváře a spoustu učení. Celý první ročník je "prosejvák" vztahů a rodících se přátelství. Stejně jako ostatní spolužačky touží po kamarádství s oblíbenou Veronikou, k tomu všemu povinnosti doma i v tátově obchůdku, kde se od rána do večera otáčejí oba rodiče, mladší nesnesitelná sestra, starší bráška a babička propadlá televizním seriálům... Vlastně je všechno v pohodě, dokud se neseznámí s fotbalistou Radimem. Dosud poklidný život dostane rychlý spád, Aneta má najednou pocit, že tohle je ono... Aspoň je o tom přesvědčená přesně do doby, než se za poněkud nezvyklých okolností objeví Janek, kytarista jedné rockové amatérské kapely, který na ni ví něco dost ošklivého... A o trapasy, legraci, průšvihy a lásky rozhodně není nouze.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tajná láska. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (50)

Emik87
13.02.2024 3 z 5

Prostě klasická Lenka Lanczová...průvodkyně mojí pubertou. Její knížky jsem svého času přímo hltala. Tuhle si ale moc nevybavuju. Za mě asi trochu slabší.

WaN635
16.01.2024 4 z 5

Potřebovala jsem zklidnit mysl po jiné knížce, tak jsem sáhla po této oddechovce v knihovně a dala prostor mé oblíbené autorce z dospívání. A oddechovka to skutečně byla, i přesto, že jsem o více než 20 let starší, než když jsem autorku četla pravidelně, tak se mi kniha líbila.
Typická Lančovka, dospívající gymplačka a její první láska. Jo,sedlo mi to a teď se zase vrhnu na čtivo pro dospělé.


Rose-Mary
19.09.2023 4 z 5

Román pro dívky nám představuje Anetu, studentku 1. ročníku gymnázia. Hledá své místo v životě. Touží po přátelství a po kamarádce. Žije v rodině, kde má hlavní slovo babička, která se vměšuje do všeho, ale nejčastěji do Anety se svými staromódními názory.
Aneta obdivuje spolužačku Veroniku, která je velice krásná, prvotřídně se obléká a každá dívka si ji předchází, aby se s ní mohla kamarádit. Anetě je moc smutno, jejím jediným přítelem je jejich pes Lord.
To se jednoho dne změní, jako mávnutím kouzelného proutku. Získává za kamarádku tolik obdivovanou Veroniku. Na fotbalovém utkání pozná sympatického hezkého kluka, který se stane jejím přítelem. Zdá se, že má všechno, aby byla na výsost spokojena.
Do jejího života však náhle vstupuje Janek, všemi dívkami obdivovaný frajer, hezoun a děvkař, kterého Aneta nemůže ani vystát. Tím se její život zkomplikuje a nadělá si mnoho starostí a trápení.
Závěr byl trochu překvapivý. Kniha se mi líbila, dávám čtyři hvězdičky.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Tajná láska v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených1 064x
ve Čtenářské výzvě22x
v Doporučených28x
v Knihotéce190x
v Chystám se číst31x
v Chci si koupit12x
v dalších seznamech3x