Tajemství ztracené holčičky přehled

Tajemství ztracené holčičky https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/463082/bmid_tajemstvi-ztracene-holcicky-fcs-463082.jpg 3 42 42

Hlavní hrdinka Hana se i přes protesty rodičů přestěhuje z hlučného velkoměsta na malou vesnici. V roubence, kterou zdědila po svých prarodičích, chce konečně začít žít podle svých představ. Idylickou atmosféru však naruší duch, který se jí začne pravidelně zjevovat. Vypořádá se Hana se svým strachem? Co se jí duch snaží sdělit? Pomůže jí s rozluštěním záhady muž, kterého Hana potká ve vesnici a do kterého se okamžitě zamiluje? Překonají společně všechny překážky?... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tajemství ztracené holčičky. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (15)

Leena
04.05.2024 2 z 5

(SPOILER) Knížka byla plná chyb a slovních obratu, např. balerynky, raficka hodin jsem slyšela prvně, musela jsem si vygooglit.
Tomáš psal: vyzvednu tě v osm.
Další věta: přesně v šest slyšela přijet černý automobil české značky Škoda.
Nebo:
Její tělo se rozpomnělo, co mělo kdysi rádio.
Sanitka přijela do lesa, kam byl špatný přístup..Asi litala..
O slohu ani nemluvě, ten byl takový kostrbatý.
Dívčí román říznuty nadpřirozenem, pro nenáročné čtenáře.

Kakho-Oto
08.01.2024 4 z 5

(SPOILER) Příběh, ve kterém hlavní hrdinka čelí kostlivcům z "rodinné skříňky" a zároveň usiluje o mladého atraktivního vdovce, který se stará o dvouletou dceru. Větší problémy než s duchem zavražděné holky má hlavní hrdinka s vyšinutou ženou, jež si dělá zálusk na stejného muže. Román je velmi čtivě napsán a ani obsahem mě nenudil, proto nemám problém ani s udělením čtyř hvězdiček ani s doporučením knihy druhým.


Erinyie
26.12.2023 3 z 5

Kniha na první pohled zaujme svou obálkou, ta je hodně povedená, avšak bude i obsah tak povedený.

Hana po přestěhování z města na venkov si vysnila pohodový život, chce provést po rozchodu s přítelem restart života a to se jí díky dědictví kdy získala roubenku na kraji lesa poštěstí.

Již po přistěhování se jí začínají dít podivné věci, okna se samy otevírají, nadpřirozená mlha před kterou utíkají zvířata zpět do lesa, a duch malé holčičky který ji prosí o pomoc, díky těmto příhodám začíná pátrat co se tu vlastně děje a proč se duch zjevuje právě ji.

Až doposud byl děj super, lehký hororový nádech s detektivní zápletkou kdy chcete vědět proč se to vlastně děje, tady do příběhu vstupuje romantická linka a já už vlastně žádné klady ke knize nemám.

Hana mi jako hrdinka z počátku byla sympatická a líbila se mi její odvaha kdy chtěla přijít na kloub záhadě, ale po příchodu Tomáška na scénu mi chováním začala připomínat ubrečenou náctiletou bez špetky rozumu, Tomáš ačkoliv v knize měl zastávat kladného hrdinu - kdybych mohla vezmu ho lopatou tak nevyrovnaného a nesympatického chlapa s hromadou vlastních nevyřešených problému bych ve své blízkosti nesnesla.

Celá kniha byla protkaná zdrobnělinami - Hanička, Tomášek, Maruška, Růženka , Amálka.. od poloviny knihy mi to začalo dost vadit a extrémně mě to při čtení rušilo, když si k tomu připočtu časové nejasnosti - rande si domluvíme na 20h ale v 18 jsem u tebe jak na koni

Knihu jsem dočetla jen ze zvědavosti zajímalo mě rozřešení příběhu ducha holčičky - ten se povedl, zbytek knihy byl za mě podprůměrný

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (7. týden)

14.02.2021


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Tajemství ztracené holčičky v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených48x
ve Čtenářské výzvě7x
v Doporučených1x
v Knihotéce67x
v Chystám se číst42x
v Chci si koupit8x
v dalších seznamech1x

Autorovy další knížky

Simona Nečasová
česká, 1991
2021  67%Tajemství ztracené holčičky
2018  76%Slza touhy - Román pro dívky, které rády sní