Tajemství vražedné orchideje přehled

Tajemství vražedné orchideje
https://www.databazeknih.cz/img/books/84_/84922/tajemstvi-vrazedne-orchideje-84922.jpg 2 5 5

Hrdinou napínavého detektivního příběhu je Petr Maršík, jehož manželka Marta nedávno za záhadných okolností zemřela. Podle oficiální verze šlo o selhání srdce, série neuvěřitelných náhod však přivede Petra na stopu pravděpodobného vraha. S nejlepší Martinou přítelkyní Věrou Senickou, s níž Marta vlastnila kosmetickou firmu, se proto vydává na tajuplný ostrov, kde se dozvídá o smrtelně jedovaté rostlině. Během pátrání po Martině vrahovi se Petr spolu s Věrou sblíží. Postupně se jim podaří vraha vypátrat, bohužel jim ale chybějí důkazy. Ostrov tedy záhy opustí a po návratu domů společně s kamarády ze školy vymyslí plán vrahova dopadení. Netuší však, do jak nebezpečné akce se pouštějí...... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tajemství vražedné orchideje. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (4)

bábuška
19.07.2021 1 z 5

Autorka se snažila....... byl tam smutek ze ztráty milované manželky, návštěvy jejího ducha, posléze porady u psychiatrů, stejné vidiny u přítelkyně zemřelé, tajné návštěvy již cizích mrvých, návštěva malého ostrůvku v Atlantiku, kde se vše vyřeší. Taková všehochuť i pro čtení v nemocnici nudná.

Katerina.Gabrie
07.01.2018

Zezačátku to vypadalo slibně, ale bohužel, je to psané opravdu horkou jehlou...a navíc plné pravopisných chyb, což mě už ke konci neuvěřitelně iritovalo.
Zároveň jsou v textu nelogičnosti či opomenutí, a celé je to takové pořád dokola, styl psaní je až únavně všední - občas jsem se divila, jestli je hlavní hrdina opravdu tak naivní, neschopný, nebo jednoduchý..
Závěr není vůbec překvapující. Škoda, že se z toho tématu nevytěžilo daleko, daleko víc.


Evik30
10.04.2015

Ideální kniha na čtení do vlaku. Duchařina spojena s detektivní zápletkou. Něco bylo až dětinsky naivní něco naopak bylo až "vlezlé" na kůži. Přečíst se to dalo, al na pokračování už bych neměla nervy.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Tajemství vražedné orchideje v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených7x
v Doporučených1x
v Knihotéce4x
v Chystám se číst3x

Štítky knihy

detektivní a krimi romány napětí

Autorovy knížky

2011  44%Tajemství vražedné orchideje