Vymítač duchů přehled

Vymítač duchů https://www.databazeknih.cz/img/books/16_/163462/vymitac-duchu-163462.jpg 3 54 54

Světlo, které zabíjí série

< 2. díl >

Existují. Ian Boroughs to ví. Vidí je. Slyší je. Cítí je. Objeví se z ničeho nic. Čeho se dotknou, shoří. DUCHOVÉ. Mělo to být léto plné dobrodružství. Přesně tak si to naplánoval Ian se svým kamarádem. Při hledání Ianova nezvěstného dědy se ale ze spekulací stává šokující pravda. Světelné bytosti, které surově vraždí vše živé, opravdu existují a jsou jim v patách. Kdo jsou tito duchové? Je možné je zničit? Boj o život začíná... ... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vymítač duchů. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (8)

deedulka
21.09.2019 2 z 5

Opět celkem zbytečně zdlouhavé jako první díl. Tentokrát už zde máme dokonce čtyři příběhové linky. Zajímavá byla pouze ta Ianova a Čiji. Ostatní jsem spíš jen zběžně prolítla očima, protože se nic moc důležitého nedělo a moc souvislost se zbytkem knihy zatím pořád neukázalo. Ono občas i u Ianova příběhu bylo nudné popisování, které jsem přeskakovala. Dočítám jen kvůli zvědavosti, abych zjistila, o co to vlastně jde. Zatím jsem z toho zmatená, co jsou zač ti "duchové". Poslední díl si přečtu asi taky postupným přeskakováním a vyzobu si hlavní příběh:-)

Ailee
17.10.2018 3 z 5

Asi o ždibec lepší než první díl. Linky se nám pomaličku propojují, napětí stoupá. I tak jsem se neubránila zlozvyku, který mě naučil první díl, a sem tam ty nejnudnější ukecané pasáže popisující zbytečnosti přeskočila. A protože to končí přímo uprostřed akce... i na třetí díl dojde.


niki-chan
30.08.2017 2 z 5

Takové nemastné, neslané. Nemohla jsem se začíst. Anotace slibovala pořádný příběh, ale nějak nenastal....

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Vymítač duchů v seznamech

v Právě čtených3x
v Přečtených74x
ve Čtenářské výzvě3x
v Doporučených5x
v Knihotéce50x
v Chystám se číst34x
v Chci si koupit7x
v dalších seznamech1x