Stvůry přehled

Stvůry https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/354465/bmid_stvury-PF4-354465.jpg 4 30 30

Výtvarník Ctirad Karafiát žije poklidným životem se svou dcerou. Zlom ve Ctiradově životě nastane v okamžiku, když ho navštíví kriminalistka, která vyšetřuje smrt mladé ženy. Způsob jejího usmrcení se totiž nápadně podobá brutální vraždě výtvarníkovy manželky spáchané před více než dvaceti lety. Ctirad nedbá na důrazné varování členů vyšetřujícího týmu, zapojí se do pátrání a sblíží se tak s kriminalistkou, která ho nakonec musí kvůli jeho nevšedním zásahům do vyšetřování bránit nejen před zločinci, ale i před svým kolegou.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Stvůry. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (11)

danielavachova
18.01.2024 3 z 5

Lehká detektivka, občas mi přišlo, že se zapomělo vyšetřovat,občas trochu zdlouhavé a nudné, oživily to rodinné zápletky. Zkusím další knihu.

JezinkaJ
04.11.2023 2 z 5

Konečně dočteno. Nutila jsem se k tomu knihu zdárně docist víc, než se nutím k návštěvě mučírny cvičírny.
Mirek Dušín všude, kam se podíváš. Vlastně v knize vystupují jen Mirci a odporni padouchové.
Příběh sám je bohužel těžko uvěřitelný, stejně jako způsob seznámení sochaře/malíře a policistky. Ach jo, čtenář přeci nesežere všechno.
Autora nezavrhuji, jednu nebo dvě knihy ještě zkusím.


sakro
05.07.2023 5 z 5

Konečně jsem se dostal k první knize celé řady. Plně chápu ty, kteří tuto knihu od Luďka Kubáta čtou jako první a nejsou jí nadšeni. Já mám ale přečteny všechny ostatní a teprve tady se mi spojily všechny souvislosti událostí, které jsou v dalších dílech jen okrajově vzpomenuty, protože autor předpokládá postupné čtení celé řady. Mám knihy pana Kubáta nesmírně rád a velmi se těším na každou další a už si začínám připadat jako člen rodiny, do které se v každém dalším příběhu vracím.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Stvůry v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených37x
ve Čtenářské výzvě2x
v Knihotéce35x
v Chystám se číst12x
v Chci si koupit3x