Strasti nás dvou přehled

Strasti nás dvou
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/538705/bmid_strasti-nas-dvou.jpg 5 13 13

Strasti série

< 3. díl

Můj příběh stále nekončí. Svého milovaného mimoně jsem přiměl k boji se zákeřnou nemocí. Jenže se objevil nečekaný nepřítel - moje matka. Její nevraživost mě zavedla až k nehodě a náš boj totálně zbramborovatěl. Měl jsem dodávat energii nemocnému Bertovi, ale spíš jsem ji z něj čerpal. Naše láska prošla strastmi, které jsme si do té doby nedovedli ani představit, nemoc ničila nejen Bertův stav, ale i vzájemný vztah. Je možné se podívat smrti do tváře, a přesto přežít? Vyhrajeme spolu, nebo mě má láska opustí? Závěrečné pokračování novel Strasti vánočních svátků a Strasti s Bertem.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Strasti nás dvou. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (3)

TomTomis
12.06.2024 4 z 5

S ohledem na předchozí knihy jsem tak nějak tušil, že si s námi autorka zase hraje nějakou hru:))) Myslel jsem si, že tímto série končí, ale jen pokročila o kousek dál. Řeší se tu jen jedna věc. Nebylo to vůbec špatné, ale krátké! krátké! a ještě jednou krátké! Kdyby současné tři knihy vyšly v jedné, bylo by to odpovídající. Ví někdo, jak to má být dlouhé? Nebo to neví ani autorka? :)))

terezaterka2000
23.05.2024 5 z 5

Tak ale tohle... tohle byla jiná emoční bomba a docela jízda.
Celou dobu, co jsem knihu četla jsem byla jako na trní, jak to tedy s těmi našimi dvouma oblíbenci dopadne. A že to dopadlo přesně dle mého gusta aneb konec dobrý, všechno dobré.
Ale musím uznat, ten začátek mě opravdu zmátl. To jsem nečekala.
Nechyběly i mé oblíbené nadávky do zeleniny
Krásné zakončení Maxe a Berta.
Už teď se těším na další autorčiny knihy


bez_prebalu
22.05.2024 5 z 5

Na tohle jsem čekala! Když jsem viděla příspěvek na Instagramu, o tom, že je kniha venku, okamžitě jsem ji koupila.
A přečetla na jeden zátah.
Kluci mi chyběli. Těšila jsem se na ně, nešlo to odkládat. Odskočila jsem si k nim od rozečtené série. Musela jsem. Nutkání bylo silnější než já.
Vzhledem ke konci druhého dílu my bylo jasné, že kniha nebude veselá. Ale do petržele! Byla to jízda. Dostali jsme se s nimi na samé dno. A na úplně jiné, než jsem vzhledem k okolnostem čekala. Prošli si peklem. Trojnásobným. Každý svým a jedním společným. Dostali naloženo, ale u všech patizonů, život je takový. Můžeme se s ním ale důstojně poprat. A pokud se nám to nepovede, možná bude nějaký příští.
Bert je moje velká láska, tam se nic nezměnilo. Průběh jeho nemoci je tak realistický, až mě mrazilo. Max, sluníčko naše, měl chvíle, kdy nejen že nesvítil, ale jako by vůbec nevyšel.
Navzdory tématu byly situace, které mě donutily smát se nahlas.
A musím vychválit do nebes autorčin mistrovský tah - udržet mě v napětí po celou knihu.

Instagram : bez_prebalu

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Strasti nás dvou v seznamech

v Přečtených13x
v Doporučených1x
v Knihotéce37x
v Chystám se číst8x
v Chci si koupit2x
v dalších seznamech1x