Stopa přehled

Stopa
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/536329/bmid_stopa-661a3546d8b0c.jpg 4 93 93

Kay Scarpettová série

< 13. díl >

Doktorka Kay Scarpettová sa vracia do Richmondu. Z tohto mesta sa odsťahovala pred piatimi rokmi po tom, čo ju odvolali z funkcie hlavnej súdnej lekárky štátu Virgínia. Kay je prizvaná na pomoc pri riešení veľmi zvláštneho prípadu - ide o smrť štrnásťročného dievčaťa, ktoré zdanlivo zomrelo na následky chrípky. Pri pitve však vyjdú najavo čudné okolnosti, a tak sa ústav súdneho lekárstva obráti na Kay ako na známu odborníčku. Ako vždy, aj teraz ju sprevádza bývalý policajný kapitán, dnes súkromný detektív Pete Marino. Pri skúmaní stopovej evidencie v laboratóriách sa objaví spojitosť tohto prípadu s iným a forenzní detektívi narazia aj na zvláštnu stopu, ktorú nevedia identifikovať. Vyšetrovanie prípadu ich dovedie k človeku so zvláštnou úchylkou a k udalostiam, ktoré súvisia s doktorkinou bývalou pôsobnosťou v Richmonde.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Romány
Vydáno: , Ikar (SK)
Originální název:

Trace , 2004


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Stopa. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (15)

Ira13
30.07.2023 3 z 5

Až když jsem knihu začala číst, zjistila jsem, že je ze série. Předchozí díly jsem nečetla, proto mi unikaly některé souvislosti. Kniha me ze začátku moc nebavila, ke konci to bylo lepší, ale i tak z ni nejsem nadšená.

ivzu77
29.12.2021 4 z 5

13. díl, 13. kniha a pro mne 13. čtenářská jízda. Sérii čtu postupně, od začátku. Baví mne slevovat, jak se vše vyvíjí, technicky zdokonaluje, postavy stárnou a mění své životní role a zaměstnání. Oblíbila jsme si Kay, Marina, Lucy i Benzina.


georginaa
04.02.2021 5 z 5

Další díl patoložky Kay a její neteří Lucy, která najde spojitost mezi vraždami a zjistí tak psychopatického maniaka, který má s nimi společnou minulost. Jelikož mám všechny díly této série, stále mě překvapuje, že autorka najde tolik příběhů, z kterých se propojení prolíná, jakoby jste žili život samotné Kay.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Stopa v seznamech

v Přečtených167x
ve Čtenářské výzvě1x
v Doporučených1x
v Knihotéce144x
v Chystám se číst31x
v Chci si koupit8x