Stín přehled

Stín
https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/474381/bmid_stin-KON-474381.jpg 4 45 45

Nomád série

< 4. díl >

Marc Dane, protagonista mezinárodních špionážních bestsellerů Nomád, Exil a Hacker, musí tentokrát čelit nejšílenějšímu nebezpečí – smrtícímu viru!Marc a jeho partnerka Lucy Keyesová – bývalá příslušnice amerických Delta Force – se pustí do pátrání po geniální vědkyni, kterou unesli bezohlední teroristé, protože je schopná vytvořit nebezpečnou biologickou zbraň. Horečné hledání nezvěstné ženy dvojici zavede postupně do Singapuru, do mrazivé pustiny Islandu a nakonec až do srdce Evropy, kde musí překazit brutální plán, když skupina pravicových extremistů hodlá použít virus ke svým děsivým záměrům. Jenom Marc Dane může zabránit tomu, aby k tomuto ničivému útoku došlo – než se celý kontinent propadne do chaosu a teroru…... celý text

Literatura světová Romány Thrillery
Vydáno: ekniha , Kalibr
Originální název:

Shadow , 2019


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Stín. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (16)

posvicmichal
02.10.2023 3 z 5

Prvním dvěma dílům jsem dal čtyři hvězdičky, třetímu tři. Byl jsem zvědavý, jaký dojem budu mít z tohohle. A zůstávám na třech, za mě to má celé jednoznačně klesající tendenci, je to hrozně opakované, předvídatelné a neuvěřitelné.

technik1965
15.08.2023 2 z 5

Zatiaľ najslabšia z tejto sérii


TeaPeter
15.02.2023 4 z 5

Zde se nebojím použití dovětku "... aneb věčná válka nesmrtelných." Smrt je zde jednoduše cizí kladným i záporným hlavním hrdinům. Do děje se tentokrát vloudilo celkem dost sci-fi - někomu se to líbí, někomu ne. Já to považuji za pozitivní, protože to jako nadsázka odlehčuje děj - asi jako u bondovek. Konec je zase otevřený, a tak jsem jen zvědav, jestli další díl bude o útěku z lýbijského vězení.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (18. týden)

02.05.2021


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Stín v seznamech

v Přečtených67x
ve Čtenářské výzvě1x
v Doporučených1x
v Knihotéce113x
v Chystám se číst49x
v Chci si koupit21x
v dalších seznamech1x