Spánek je umění přehled

Spánek je umění
https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/352869/mid_spanek-je-umeni-Hfj-352869.png 4 23 23

Spánek je nezbytná součást života – posiluje imunitní systém, vyrovnává hladiny hormonů, urychluje látkovou výměnu, zvyšuje množství fyzické energie a zlepšuje mozkové funkce. To je jenom část důvodů, proč kvalitní spánek hraje nezastupitelnou roli v našem zdraví. Přesto ho řada lidí považuje za naprosto banální věc – do chvíle, kdy se projeví první potíže. A těchto potíží v poslední době přibývá. Autor přichází s komplexním pohledem na problémy se spánkem a jejich důsledky a nabízí 21 základních strategií, jak zlepšit kvalitu spánku a být celkově zdravější, spokojenější i úspěšnější. Své rady shrnuje do čtrnáctidenního programu, který pomáhá upravit spánkovou hygienu a uvést jednotlivé poznatky do praxe.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Spánek je umění. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (7)

pablito
31.10.2022 3 z 5

Není to špatná knížka, pro mě ale neměla příliš přidanou hodnotu. S myšlenkami autora jsem převážně souhlasil, nicméně nebyly pro mě nijak nové.

domihruzkova
28.06.2022 4 z 5

Miluju spánek, takže i tahle kniha se mi moc líbila :D Zajímavé tipy, jak zlepšit svůj spánek, o některých jsem už věděla, ale spousta informací pro mě byla nová. Doporučuji.


dzejkbeltygros
27.06.2022 5 z 5

Někdo tento styl psaní rád nemá, někdo zase ano. Já jsem ta druhá skupina. Nechyběl tam životní příběh/zkušenosti, špetka vtipu, spousta rad. Dokonce jsem se dozvěděla i pár nových věcí. Na konci je i 14 denní program rozepsaný den po dni, jak zlepšit svůj spánek. Zajímám se o tohle téma delší dobu, protože jsem měla problémy se spánkem už jako malé dítě. Omezit modré světlo, zlepšit jídelníček a hlavně se hýbat, případně i meditovat a hlavně psát si deník. To jsou věci, které pomohly mně. V knize jsou rozepsaná všechna témata celkem dopodrobna, takže za mě je fakt super!

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Spánek je umění v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených34x
ve Čtenářské výzvě4x
v Doporučených2x
v Knihotéce25x
v Chystám se číst19x
v Chci si koupit8x

Štítky knihy

spánek zdraví

Autorovy další knížky

2017  77%Spánek je umění
2022  80%Jezte chytře