Soví jeskyně přehled

Soví jeskyně https://www.databazeknih.cz/img/books/32_/32141/mid_sovi-jeskyne-hID-32141.jpg 5 102 102

Kniha vypráví o chlapcích, kteří se vydali pěšky z Liberce do Šluknovského výběžku. Cestou se seznamují s místními pamětihodnostmi, životem přírody i zajímavými lidmi.

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Soví jeskyně. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (22)

Sitting-Bull
06.12.2023 4 z 5

Další ze Zapletalových knížek, která mi dokáže vykouzlit úsměv na tváři. Úplně se vidím ve svých počátcích čundrování. Jak ráda bych ty bezstarostné časy na chvíli vrátila. :-)

Meda77
30.11.2021 4 z 5

Pan Zapletal je prostě Pán, a jeho knihy včetně této jsou kus historie. Dnes už knihy takových kvalit neuvidíte a v budoucnu na ně zapomeňte,protože většina soudobých autorů nemá ani ponětí o standardu tehdejší doby. Takže nezbývá než nostalgicky vzpomínat, ale hlavně číst. Jak rád bych se podíval na dnešní kindoše vysazené pěkně do lesů Šumavy mimo civilizaci aspoň na 5 dnů. To by bylo znečistěných pampersů. Myšlenka nepředstavitelná, jako nahánění pokémonů na pevné lince.


Turlogh
05.09.2021 5 z 5

Velká příhoda, cestování tří hochů plné dobrodružství. Chlapci na cestě poznávají sami sebe, jací jsou doopravdy. Další výborná kniha Miloše Zapletala - Zeta, kterou nelze než vřele doporučit k přečtení všem správným klukům a holkám. Howgh.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Soví jeskyně v seznamech

v Přečtených147x
ve Čtenářské výzvě7x
v Doporučených15x
v Knihotéce63x
v Chystám se číst27x
v Chci si koupit8x
v dalších seznamech5x