Solvejžin slib přehled

Solvejžin slib https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/483763/bmid_solvejzin-slib-vK1-483763.jpg 4 98 98

Paní ze Severu série

< 3. díl

Po těžké nehodě a smrti svého snoubence se Solvejžin svět ocitl v troskách. Vrací se na Lejongard za svou matkou a babičkou s rozhodnutím, že všechen svůj čas a úsilí věnuje panství. Má sice mnoho nápadů, ale netuší, jak je uskutečnit. Slavné časy jejich hřebčince jsou dávno pryč a šedesátá léta vyžadují nový, moderní přístup k chovu koní. Nenadálý host z Ameriky a jeho atraktivní průvodce ze Stockholmu otevřou Solveig dveře do nového světa. Dokáže však překonat smutek ze ztraceného štěstí? Pokusí se znovu o nový začátek – Lejongardu i velké lásky? Solvejžin slib je třetí, závěrečná část švédské rodinné ságy o rodu Lejongardů a jeho panství, jež líčí osudy několika generací šlechtického rodu v... celý text

Literatura světová Pro ženy Historické romány
Vydáno: ekniha , Ikar (ČR)
Originální název:

Die Frauen vom Löwenhof 3: Solveigs Versprechen , 2018


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Solvejžin slib. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (25)

ikul
18.05.2024 5 z 5

Ani tento poslední díl trilogie Paní ze severu mě nezklamal. Solveig převezme panství, aby ho rozjela novým směrem k prosperitě. Dokonce mě dojal odchod babičky Agnety, až tak jsem se spojila s osudy tří žen. Nemám co bych vytkla, bylo to báječné.

petrulkaa
21.01.2024 5 z 5

I tento díl se mi moc líbil. Byla to sice červená knihovna s jasným koncem, ale nechyběly ani zajímavé zápletky. Spisovatelka je velmi šikovná vypravěčka, příběh se hezky četl, při čtení jsem prožívala příjemně odpočinkové chvilky. Těším se na její další knihu.


Joyce24
29.10.2023 4 z 5

Tento díl se mi líbil z celé ságy nejméně. Jak již zde bylo napsáno děj byl zcela předvídatelný, téměř červená knihovna, kterou právě příliš nevyhledávám.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (20. týden)

16.05.2021


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Solvejžin slib v seznamech

v Právě čtených4x
v Přečtených127x
ve Čtenářské výzvě12x
v Doporučených6x
v Knihotéce172x
v Chystám se číst72x
v Chci si koupit16x
v dalších seznamech4x