Snadná cesta z prokrastinace – Jak přestat odkládat úkoly přehled

Snadná cesta z prokrastinace – Jak přestat odkládat úkoly https://www.databazeknih.cz/img/books/24_/245152/bmid_snadna-cesta-z-prokrastinace-jak-pr-245152.jpg 4 15 15

Odkládáte často své úkoly a povinnosti? Víte, že byste něco měli udělat, ale prostě se vám nechce? Nebo na to zase nemáte čas? Tato knížka vám pomůže chorobné odkládání úkolů neboli prokrastinaci vyhnat z vašeho života! Najdete v ní osvědčené techniky, díky nimž se do svých úkolů pustíte s chutí, ať už jde o pracovní věci, studijní povinnosti nebo předsevzetí týkající se sportu a zdraví. Ukáže vám, jak si naplánovat nejen úkoly, ale také zábavu a volnočasové aktivity, které děláte rádi a ze kterých můžete čerpat nové síly a motivaci k lepšímu výkonu.Naučíte se překonat snahu o perfektní výsledek a strach z neúspěchu, které často stojí za prokrastinací, a zjistíte, jak nechat obavy pracovat ve váš prospěch a dosáhnout lepších výsledků v kratším čase díky efektivnímu pracovnímu stylu. Přestaňte svůj život odkládat – začněte jej žít!... celý text

Literatura naučná Psychologie a pedagogika
Vydáno: ekniha , Grada
Originální název:

The Now Habit – A Strategic Program for Overcoming Procrastination and Enjoying Guilt-Free Play , 1998


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Snadná cesta z prokrastinace – Jak přestat odkládat úkoly. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (6)

jirijanovotny
21.11.2023 3 z 5

Kniha není jen o prokrastinaci, ale také o tom, jak si užívat zábavu bez obav.
Pokud přečtení knihy nebudete neustále odkládat, tak vám i nějakou tu radu do života dá.

Naďa2411
26.10.2021 3 z 5

Kniha je určená spíše pro lidi na vyšších pozicích, důraz se klade na odpočinek. Kdo prokrastinuje se doporučuje zavedení si tzv. antirozvrhu. Z knihy si odnáším myšlenku: Slovo "musím" vyměnit za "chci". Větu: "musím to dokončit" vyměnit za "Kdy mohu začít" Požadavek : "musím být dokonalý" nahradit vlídnějším "chybovat je lidské".


lucky_zebra
31.10.2018 4 z 5

Řekl bych že je to zajímavá a poučná kniha. Na prokrastinaci se dívá trochu jinak než opěvovaný Ludwig. Ale asi nejlepší je ty dvě knihy zkombinovat.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Snadná cesta z prokrastinace – Jak přestat odkládat úkoly v seznamech

v Přečtených26x
ve Čtenářské výzvě2x
v Knihotéce12x
v Chystám se číst11x
v Chci si koupit5x