Smlouva s osudem: Cesty lásky přehled

Smlouva s osudem: Cesty lásky https://www.databazeknih.cz/img/books/22_/224514/bmid_smlouva-s-osudem-224514.jpg 3 62 62

Smlouva s Adamem série

< 3. díl

Ve třetím pokračování oslaví Eva s Adamem šesté výročí svatby. Spalující vášeň mezi nimi už dávno opadla a nahradila ji rutina a stereotyp. Adamovi se blíží čtyřicítka a Eva se obává jeho krize středního věku, protože se chová čím dál podivněji a nejspíš před ní cosi tají. Našel si snad milenku a bude i pro ně sedmý rok manželství kritický, jak tomu často bývá? Nedorozumění mezi nimi se snaží využít had pokušitel. Uspěje se svým ďábelským plánem nebo je jejich láska natolik silná, že ji nic nedokáže narušit? Ani ostatní hrdinové nezůstávají stranou, jejich osudy se dál zaplétají a i mnozí z nich mají co skrývat. Která tajemství se podaří utajit a která naopak vyjdou najevo? Ví už Helena o dítěti, které má její manžel s jinou ženou? Najde Honza štěstí v manželství, když se mu ještě nepodařilo vymazat z paměti svou dávnou lásku Soňu? Jak se budou Kláře líbit erotické hrátky, které jí navrhne její partner se svým kamarádem? A co Šárka? Padne na úplné dno nebo se jí naopak podaří splnit si svůj dávný sen?... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Smlouva s osudem: Cesty lásky. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (13)

divabara.zoz
02.03.2022 4 z 5

prvni dva dily cisty odpad, tady se uroven trochu zvedla.
Eva a Adam stejne na facku jako predtim, ale nastesti tu jsou i vedlejsi postavy

Lufiik
11.12.2020 3 z 5

Celá trilogie tohoto příběhu byla dosti zajímavá ale neohromila mě. Jak je v knihách uvedeno, že se jedná o Padesát Odstínů Šedi po česku, jsem po tomto přečtení spíše zastánce autorky E L James a její erotické trilogie po americku. Kniha samotná nemá takový erotický a zároveň romantický nádech jako Odstíny. Trochu zklamání ale odhodlala jsem se tuto trilogii dočíst spíše pro zvědavost. Ze všech třech knih se mi nejvíce líbila Smlouva s osudem, kde bylo aspoň dosti zajímavých zvratů, jehož konec jsem očekávala aspoň o něco veselejší. Knihy jsem dostala k narozeninám. Proto asi spíš knihy nedoporučuji a odkážu čtenáře na autorku již zmiňovanou.


1moniccka
18.01.2019 3 z 5

poslední díl byl ze všech nejlepší.Nečekala jsem teda že podvede Eva a ještě s Markem no hrůze ale Adam taky není svatý. Strašně mi akorát vadí že tak fakt nebyl konec co třeba šarka prasklo to na ní, a jak to probíhalo mezi Evou a Adamem. Mohlo to ještě kousek pokrčovat ale k téhle knížce se už nevratím.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Smlouva s osudem: Cesty lásky v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených135x
ve Čtenářské výzvě3x
v Doporučených3x
v Knihotéce104x
v Chystám se číst34x
v Chci si koupit9x
v dalších seznamech2x