Skrytá česká historie přehled

Skrytá česká historie https://www.databazeknih.cz/img/books/57_/57468/skryta-ceska-historie-57468.jpg 4 17 17

Historie, o které odborníci nechtějí slyšet. Dějiny země jako dějiny zápasu s obyvateli paralelních světů, kteří spolu s 'beztělci' ovlivňují svět lidí. Historie je neustálým hledáním rovnováhy mezi člověkem, krajinou a paralelními světy. Jaké síly vedou naše kroky? Proč mají panovníci touhu dobývat nová území? Proč bojujeme nebo vedeme války? Víme, co způsobujeme svými činy? Spousta otázek... i mnoho opdovědí. Vydejte se je hledat s autory, kteří nahlížejí na fakta pod úhlem esoteriky a magie.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Skrytá česká historie. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (5)

jaryn
26.04.2020 odpad!

Autoři se nám tu tváří, že mají novou filozofii, ale jde vlastně pouze o jinou dikci. Namísto toho, aby např. řekli, že pralidé obětovali bohům, vymyslí si, že jde o "nasycení vyhladovělých démonů", častěji (aby byli ještě "originálnější") nazývají démony "nelidmi". Neříkají vůbec nic nového - třebaže svými bláboly pobláznili i "kvantové fyziky" - jen si vytvořili svoje názvosloví. V podstatě prostou věc náboženských rituálů a zvyklostí nazývají např. "řešení patové situace ve válce neolitických zemědělců s nelidmi"!!! Když se nad tím člověk skutečně zamyslí, musí se smát.

P.S. Naši milí autoři si taky pěkně protiřečí: např. na začátku knihy uvádějí, že civilizovaný člověk je zákonitě odtržený od Přírody. Už jí prostě nedokáže naslouchat, a to dokonce i takový, který v ní žil, ale na čas "toho nechal"... V závěru knihy však píší o nacistech, kteří jako by měli jasný mystický plán, čímž si 1) notně protiřečí a 2) ukazují skutečnou (bulvární) tvář svojí "tvorby".

Vidlička
20.10.2017 5 z 5

Souhlasím s Nibiru. Mě osobně kniha "rozsekala" a znovu vždy totéž u každého dalšího čtení. A to nejsem, předesílám, žádná ezoterická bláznivka. Naopak jsem milovnice kvantové fyziky. Ale s mistrem Shakespearem souhlasím já i tato kniha. A navíc je mimo jiných psána i panem Dvořákem, který má velmi bohaté zkušenosti se zkoumáním české historie. Myslím, že stojí za přečtení i někým, kdo v tyto věci nevěří, ale rád se poučí i o jiných názorech. A o naší zemi by měl vědět co nejvíc snad každý.


Elíza22
13.06.2017

Sice jsem ještě, podle spousty lidí, na tuto literaturu ještě mladá, ale ze všech knih, které jsem četla mne tato zaujala nejvíce.
Jsem ráda, že alespoň některá kniha z mála je obsažena něčím jiným než tím, jak byla stvořena myšlenka na Boha a jeho síly k léčení, odpouštění a dalším. Podle mě jsou takovíto lidé stále mezi námi. Jen je jich opravdu málo.
Astrální cestování, jsem si vždy myslela, je jen pohyb svého těla (jakoby ducha možná duše) mezi ostatními lidmi, ale nevíte, co děláte. Teď vím, že se tak může nazývat změněný stav vědomí. Na internetu je i popsáno, jak docílit astrálního cestování. Myslím, ale že na tom až tolik pravdy nebude. Ano, je pravda, že to někteří zakladatelé toho textu mohli dokázat, ale kdo z nich ano, a kdo ne, viďte?
Jsem ráda že jsem tuto knihu nalezla a přečetla. Ostatně můj názor na ni je nepopsatelný! Vždy jsem takovou knihu hledala, ne komiksy, fantasy, Sci-fi a další...

Musím tedy poděkovat těm, kteří knihu napsali...

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Skrytá česká historie v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených32x
v Doporučených3x
v Knihotéce32x
v Chystám se číst28x
v Chci si koupit13x