Seznamka - Rozvedená žena hledá muže zn. ideál přehled

Seznamka - Rozvedená žena hledá muže zn. ideál https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/495534/bmid_seznamka-rozvedena-zena-hleda-muze--OXR-495534.jpg 4 54 54

Setrvat ve vztahu, který už nám nic nedává, nebo získat svobodu a vkročit do nového života? Pavla už tuto otázku vyřešila. Rozhodla se rozvést a žít sama se svými dvěma synky. Osamělost jí však dlouho nevydrží a ona zatouží po lásce. Na radu kamarádek si udělá profil na seznamce. Jenže najít ideálního partnera mezi množstvím beznadějných případů se zdá nemožné. Pavla prožívá někdy krušné, někdy trapné a někdy přímo bláznivé situace. Najde nakonec toho pravého? A najde ho opravdu na seznamce? Humorný a lehce ironický příběh ze života je sice fikcí, ale mnohé situace se skutečně udály, ať už autorce, nebo jejím kamarádkám.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Seznamka - Rozvedená žena hledá muže zn. ideál. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (15)

Mermaida
08.02.2024 3 z 5

Příjemná knižní oddechovka, která nebyla vůbec špatná, ale našly se občas pasáže, kdy mi přišla maličko zdlouhavá. Ale příběh právě se rozvádějící Pavly, která hledá nového chlapa pro život se mi četl hezky. Příběh podle mě neurazí, je ze života, a to mám ráda.

Mon.CouCou
28.07.2023 5 z 5

Jakou knihu si přibalit na dovolenou? Co něco lehkého a humorného?
Příběh se odehrává na jihu Čech. Pavla prochází rozvodem. S dětmi na krku však život nekončí.
Se Zbyňkem nebyla šťastná a najít odvahu začít nový život v 35 letech už taky jen tak někdo nezvládne. A tak není divu, když se rozhodne najít nové štěstí v seznamce. Tady začíná pestrá škála humorných zážitků i trapasů, které snad vychází ze života. Scény jsou samozřejmě okořeněny i erotikou. Nechybí i zamyšlení, jak těžký život dnešní rozvedené ženy mají. Najde Pavla světlo na konci tunelu? Kotrmelce hold k životu patří a já tuto oddechovku ráda doporučím :-)

"Ono je hrozně jednoduchý házet vinu na druhý, nebo hledat na druhých chyby, ale přiznat si, že mám taky někdy problém já a že nedělám pořád všechno správně, to se holt přiznává špatně."


knihovniceS
03.05.2023 3 z 5

Seznamka - Rozvedená žena hledá muže zn. Ideál
Příběh Pavly a jejích dvou synků, která hledá nový vztah a klukům kamaráda pomocí seznamky. Děj se odehrává na jihu Čech v místech, které jsou blízké i autorce. Příběh plyne lehce, čte se dobře, ale předešlým románům autorky se nevyrovná. Tentokrát dávám tři hvězdy, ale i tak doporučuji pro odlehčení mezi náročnější četbou.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Děvčata z Firefly Lane, Chvění kouře a zlata a další knižní novinky (24. týden)

12.06.2022


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Seznamka - Rozvedená žena hledá muže zn. ideál v seznamech

v Přečtených62x
ve Čtenářské výzvě3x
v Doporučených4x
v Knihotéce72x
v Chystám se číst63x
v Chci si koupit13x
v dalších seznamech1x