Sex, prachy a potíže přehled

Sex, prachy a potíže https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/514694/bmid_sex-prachy-a-potize-wzt-514694.jpg 4 49 49

Černá holka narozená bílým rodičům? Tak to je průser sám o sobě. Může být vůbec život k někomu takovému laskavý? Jsem Valérie a tohle je můj příběh. Po neskutečném zklamání jsem všechno vzdala. Zbylo mi zlomené srdce a zadupané sny. Nic mi nedávalo smysl. Jenomže pan Osud je nevyzpytatelný panáček a nachystal mi mnohá další velká překvapení...... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Sex, prachy a potíže. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (18)

Jidu
13.03.2024 3 z 5

Tak kde začít! Asi tím, že anotace knize tak strašně moc ublížila, protože to dle ní vypadá na hluboký příběh, že jsem fakt zůstala koukat.

Ono totiž tohle je pomalu bizár. Valerie je zkrátka blbka, co život těžký nemá, ale ráda si ho takový dělá.

Spí s kdekým, protože proč ne, chová se nevhodně a neumí si nikoho vážit, takže když už se o ní někdo stará, tak ona ho velmi rychle odradí a pak jen ublíženě kouká, že fakt vzal nohy na ramena.

Co mi vadilo extrémně, tak byl humor na sílu v podobě fráze "nasr...ehm, frustrovalo". Ne, mě to nefrustrovalo, mě to regulérně sralo, protože to bylo klidně i 5x na dvojstránce a upřímně jsem myslela, že kvůli tomu knihu odložím.

O původu a proč je černá, se čtenář nedozví nic moc, což mě taky mrzí, dalo se to popsat lépe.

Zlom přišel cca v půlce knihy, kde začalo jít u Valerie do tuhého a něco se jí opravdu začalo dít. Jana má konce knih maličko překombinované, ale to mi nevadilo, příběh to zachránilo.

Proto celkově hodnotím na 60%. Ale Kráva a kretén jsou moc lepší.

HelcaKoudova
10.03.2024 2 z 5

Pribeh ma potencial. Ze zacatku je vtipny. Pak ale zabredne do opakovani a hlavni hrdinka je bohuzel misty popsana zbytecne az jako hloupa. Nicmene je to ctive, na vikend na chatu, proc ne.


AlenaInfy
07.03.2024 3 z 5

Kniha jako takova neni spatna. Zaslouzila by ale procistit text, vystrihat se opakovani sprostych slov, ktera po chvili nudila. Ocenuji ale autorky vypravecsky styl, rozhodne umi vybudovat atmosferu. Jako jednohubka na vecer je to fajn.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Sex, prachy a potíže v seznamech

v Přečtených35x
ve Čtenářské výzvě1x
v Doporučených2x
v Knihotéce91x
v Chystám se číst33x
v Chci si koupit11x
v dalších seznamech1x