Sestry až za hrob přehled

Sestry až za hrob https://www.databazeknih.cz/img/books/36_/365419/bmid_sestry-az-za-hrob-WAU-365419.jpg 3 29 29

Ava nevěří, že je její sestra mrtvá. Ava své dvojče zná. A pozná, když si Zelda jen hraje a manipuluje s lidmi. Ava se vrací na neprosperující rodinnou vinici a znovu musí čelit všemu, před čím už jednou utekla: dementní matce závislé na alkoholu, šviháckému, poněkolikáté ženatému nepřítomnému otci a budoucnosti, které se chtěla vyhnout, když před dvěma lety odešla do Paříže. Rozhodne se odhalit tajemství Zeldiny smrti — sestra prý uhořela ve stodole, kterou zapálila, když omdlela s hořící cigaretou v ruce. Jenže Ava dostává od své sestry e-maily, objevuje ukryté zprávy a ocitá se na výpravě, která ji přivede k dřívějším milencům, vypůjčeným traktorům, zaprášeným láhvím vína, do venkovských striptýzových klubů, k rodinným tajemstvím a citovým vazbám, na něž se tak usilovně snažila zapomenout. Čím více se Ava o svém nepředvídatelném dvojčeti dozvídá, tím více si uvědomuje, že nezná pravidla hry, kterou se sestrou celý život hrála. Caite Dolan-Leachová (nar. 1962) je americká spisovatelka a překladatelka. Narodila se v oblasti Finger Lakes ve státě New York, vystudovala Trinity College v Dublinu a Americkou univerzitu v Paříži. Román Sestry až za hrob (2017) je její prvotinou.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Sestry až za hrob. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (14)

ThrillerLove
17.11.2021 4 z 5

(SPOILER) Kniha se mi vážně dobře četla, navíc musím říct, že v některých částech jsem se poznala i já sama.
Byla jsem napnutá jak to vlastně skončí. Jestli svou smrt Zelda vážně předstírá či nikoliv. Zelda umí dobře manipulovat s lidmi ve svém okolí. Měla jsem nutkání u této knihy dát si po každé skleničku vína .

Nicméně kniha mě vážně bavila. Takový konec jsem úplně nečekala a věřila, že se na konec někde Zelda objeví. Ne každý příběh má šťastný konec a tahle kniha je toho jakýsi důkaz.

hledaseniki
28.03.2021 4 z 5

Sestry až za hrob, kniha kterou mám od jejího vydání, zase jsem u toho, že odkládám naprosto skvělé knihy! A zřejmě nejsem jediná, protože tady na databázi knih jí hodnotilo strašně málo lidí. Žánrově jde o drama říznuté thrillerem, je to neuvěřitelně čtivé, přečetla jsem jí za jediný den, protože mi to prostě nedalo. Hra na kočku a na myš, složité rodinné vztahy, které jsou hlavním motivem knihy.

Příběh plný alkoholového opojení, záhadných emailů a jedné smrti. Tohle musíte zkusit!


maličkán
12.02.2021 3 z 5

Kniha je čtivě napsána, nenudí, až na konci jsem zjistila, že je to nesmysl, prostě nemožné.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Sestry až za hrob v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených45x
ve Čtenářské výzvě1x
v Knihotéce101x
v Chystám se číst51x
v Chci si koupit6x
v dalších seznamech1x