Šeptej do ticha přehled

Šeptej do ticha https://www.databazeknih.cz/img/books/17_/170538/septej-do-ticha-170538.jpg 4 529 529

Šeptej... série

1. díl >

Spousta dívek si myslí, že hezké holky to mají v životě lehčí než ty ostatní. Osmnáctiletá Monika je přesvědčená o opaku. Přestože jí kamarádky závidí její úspěchy v modelingu, poslední dobou se jí nedaří. Rodiče se rozvádějí, Monika se s maminkou stěhuje z Brna do malé vesnice, kde nikoho nezná, do školy musí dojíždět, zvykat si na nové učitele i spolužáky … A proti kamarádkám si připadá méněcenná: dosud nechodila s žádným klukem, protože na to neměla čas. Po seznámení s Jáchymem se vše mění! Monika nachází nejen nová přátelství, ale i velkou lásku, užívá studentského života a pouští se na tenký led, když vymýšlí past pro největšího frajera školy, který si přímo koleduje o trest za svoje chování k dívkám. Nejdříve to vypadá jako dobrý nápad a skvělá pomsta, jenže hra s city a na city může být také pěkně nebezpečná a vymknout se z ruky.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Šeptej do ticha. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (45)

Amneris
31.12.2023 4 z 5

Série Šeptej mě jako náctiletou nějak minula, takže jsem musela tento rest napravit. Monika je fajn holka, na to že byla modelkou v Německu mi nepřišla ano moc namyšlená. Když začala chodit s Jachymem, tak jsem byla hrozně ráda, protože to je přesně typ kluka, se kterým holka v Moničině věku touží chodit. Miki byl vůl jak z učebnice, vůbec nechápu, kam dala Monča oči... Moc mě bavil pan Blachout, toho fakt chcete mít za souseda. Jsem zvědavá na další díly :-)

tittanie
08.08.2022

Pokazil se mi počítač a já jsem si chtěla číst. Najednou se mi vybavila právě tato kniha, tak jsem sáhla do knihovny a pustila se do čtení.
Dlouho jsem knihu nečetla, i když ji mám v knihovně doma. Postupně se mi začaly vybavovat všechny veselé a krásné okamžiky v knize.
Kdysi se mi kniha nelíbila, protože mi vadilo, jak si Mikuláš z Moniky vystřelil, ale tím jak kniha dostala pokračování, tak se sázka dostala do jiného světla.


Ajrad1981
28.05.2021 3 z 5

Občas neškodí vrátit se v čase, v tomhle případě o 15 let, ale tady jsem si nevybrala moc zdařilý návrat. Vzala jsem první knihu od LL, kterou jsem doma našla, a stejně jako tehdy, ani teď ji nepovažuji za spisovatelčinu nejlepší. Spíš naopak, je to jedna z těch slabších. Děj je strašně předvídatelný, tedy v té hlavní ose, a teď navíc mi vadila i věc, kterou si z minula nějak nepamatuji - jak se Monika chovala po té, co zjistila, že její máma má přítele. Před 15 lety bych možná dala hvězdičky čtyři, teď bohužel.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Šeptej do ticha v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených1 179x
ve Čtenářské výzvě30x
v Doporučených36x
v Knihotéce213x
v Chystám se číst52x
v Chci si koupit13x
v dalších seznamech4x