Sekty satanských bohů přehled

Sekty satanských bohů https://www.databazeknih.cz/img/books/20_/205488/sekty-satanskych-bohu-GOi-205488.png 4 45 45

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Sekty satanských bohů. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (11)

Marie60
21.04.2024 5 z 5

Je to otřesná kniha, nicméně si zaslouží plný počet hvězdiček.
Spisovatele Borovičku velmi obdivuji pro jeho precizní literaturu, kdy se věnuje faktickému popisu jednotlivých událostí a příběhů, žádná fikce. Takovíto lidé si obdiv zaslouží, musí věnovat spoustu mravenčí práce, aby uváděli skutečnosti tak, jak se staly.
Sekty satanských bohů je výpověď šílených událostí, které se ještě v dnešní době stávají. Člověk nemůže uvěřit, že existují takoví magoři a ještě lidé, kteří se dokáží nechat tak zmanipulovat.

kannibal28
04.07.2018 4 z 5

Je možné aby v dnešnej dobe boli takíto sprostí ludia? asi áno. Ved to je banda vrahov zlodejov uchylákov a toto je cirkev a jeho že vraj milostivý a spravodlivý boh. Ako že toto dovolil


eraserhead
02.05.2018 4 z 5

Šmarjá... Prý 20. století, století pokroku... Jak pro koho. Ale i z dnešního pohledu, kdy se lidé chovají stejně, se vlastně není moc čemu divit. Podobné věci určitě znechutí, naštvou, ale co bude člověk člověkem, tak mě nepřekvapí. Vždyť se stačí i dnes podívat okolo sebe, čemu jsou lidé schopni věřit, za kým jít a od koho si nechat vykládat lži a přikyvovat jim. Ano, působí to neskutečně ale zdá se, že to zde bude pořád. Naneštěstí. V případě této knihy jasně vyhrává obsah nad formou, doufám že editor s korektorem vydání z roku 1996 (Baronet) nedostali zaplaceno, protože tolik hloupých, nesmyslných a špatných formulací a překlepů, které v knize zůstali, to už ani nepobaví.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Sekty satanských bohů v seznamech

v Přečtených73x
ve Čtenářské výzvě1x
v Doporučených5x
v Knihotéce33x
v Chystám se číst15x
v Chci si koupit6x