S cejchem vraha přehled

S cejchem vraha
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/534534/bmid_s-cejchem-vraha-65f83b9584681.jpg 4 80 80

Lukáš Trobl z Květnice, syn z nepříliš významného českého rodu, se po studiích na evangelické univerzitě v Heidelberku vrací do Čech a uchází se o místo na císařském dvoře. Upřímně řečeno se více než studiu suchopárných věd věnoval šermu, v němž dosáhl značného mistrovství. V malostranské krčmě se dostane do hádky s vlašským alchymistou. Přes císařský zákaz soubojů se muži utkají a Lukáš svého soupeře lehce zraní. Druhý den ráno je Lukáš zatčen, neboť jeho protivník je nalezen mrtev.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize S cejchem vraha. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (26)

peneznik
04.05.2024 2 z 5

Ještě se mi asi nestalo, že bych četl knihu ve které jsem hlavní postavu vyloženě nesnášel. Ze začátku se mi příběh velmi líbíl, ale s postupem se mi postava Lukáše Trobla z Květnice více a více protivila. Zápletka byla velmi průhledná a již od začátku mi bylo jasné kdo je vrah a jaký měl motiv. Pro mě byla kniha lehké zklamání.

angelika29
26.02.2024 4 z 5

Trochu pozvolný rozjezd. Od tohoto autora znám lepší knihy. Nicméně potom už se kniha četla dobře. Jen jednu výhradu mám. Asi nikdo nedělal korekturu, je tam poměrně mnoho chyb.


Misabi
02.02.2024 4 z 5

První díl nové série, pomalu se to rozjíždí. Lukáš se zatím prezentuje jako rozmazlený hejsek, uvidíme, jak jej změní Praha v dalších dílech. Bohužel zatím to úrovně Blasia a Protivy nedosahuje. Nicméně si ráda přečtu další díly.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha S cejchem vraha v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených104x
ve Čtenářské výzvě10x
v Doporučených1x
v Knihotéce64x
v Chystám se číst19x
v Chci si koupit5x
v dalších seznamech1x