Rozhovory zn. Box – Žižkovské kořeny boxu přehled

Rozhovory zn. Box – Žižkovské kořeny boxu https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/340661/rozhovory-zn-box-zizkovske-koreny-b-uq4-340661.png 3 3 3

Autorka knihy Monika Urbanová pojala rozhovory netradičně. „Chtěla jsem se podívat na boxery jako na lidi, kteří mají své rodiny, kteří dávají do svého sportu hodně dřiny a mají také své bolístky a svoje radosti,“ řekla při křtu.

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Rozhovory zn. Box – Žižkovské kořeny boxu. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (1)

Hebrey
20.05.2017 4 z 5

Nejsem sportovkyně a boxu nerozumím. Knihu mám z knihobudky, v níž jsem neměla moc čau vybírat, tak jsem sáhla po prvním, co mi padlo do oka. A ejhle, on to box :D Když už ji mám, tak jsem ji i přečetla. Musím přiznat, že i pro mne, lajka, bylo docela zajímavé se o boxu a lidech, kteří ho provozují, něco dovědět. Nemohu hodnotit, nakolik byli vybraní sportovci skutečně těmi nejlepšími reprezentanty českého, nebo alespoň toho žižkovského, boxu. Neumím posoudit jejich kvality. Nutno však říci, že kniha je velice pěkně provedená, se zajímavými fotografiemi, a že ani neboxer není při čtení úplně mimo. Co bych ale vytkla, je nedbalost při úpravě textu a mizerná korektura. Místy si autorka nedala pozor při úpravě výpovědí, redakčně upravené pasáže jsou psané spisovně a to, co nezkracovala, zůstalo tak, jak to respondent řekl. Navíc se v textu vyskytují i skutečné chyby. Zřejmě někdo nabyl dojmu, že v brožurce s malým nákladem týkající se jen žižkova a boxu, si toho nikdo nevšimne a hodil korekturu za hlavu. Škoda.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Rozhovory zn. Box – Žižkovské kořeny boxu v seznamech

v Přečtených3x

Štítky knihy

box

Autorovy knížky

Zuzana Kačerová
česká, 1965
2012  67%Rozhovory zn. Box – Žižkovské kořeny boxu