Co jsme si říkali k ránu přehled

Co jsme si říkali k ránu https://www.databazeknih.cz/img/books/30_/30752/co-jsme-si-rikali-k-ranu-30752.jpg 4 77 77

První polovina nebe série

< 2. díl

Hrdinka Rudolfova románu, který vychází v novém vydání, svádí urputný zápas o splnění svého toužebného přání přivést na svět a do manželství dítě.

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Co jsme si říkali k ránu. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (8)

Mikiem
09.12.2023 odpad!

Kniha se mi nelíbila moc, protože se to točilo pořád o jednom a tom samým,nic zajímavého tam nebylo,a ke konci to bylo opravdu divny,dávám body dolů

reader.007
25.01.2023 3 z 5

(SPOILER) Hrdinka je čtenářům knih S.R. známá už z knihy První polovina nebe a zde sledujeme pokračování, kde o cca 4 roky starší Simona mezitím zakotvila v manželství i úspěšné kariéře. Je prakticky neuvěřitelné dnes číst o babě ve věku 21-22 let, která se považuje za prakticky vyschlou větev protože JEŠTĚ nemá dítě (škoda že si nemohla zacestovat alespoň o 20 let do budoucnosti, kdy porodnice už praskaly ve švech 40ti i 50ti letými prvorodičkami. Tehdy by nejspíš raději šly na potrat než aby absolvovaly tu hanbu stát se matkami ve věku babiček). Ale zpět k ději:
Zprvu přistupuje k "povinnosti" zplodit potomka skoro pečlivěji a urputněji než královská manželka, postupně se ale pod vlivem tlaku okolí a zdánlivému nezájmu manžela stává opět tou starou blbkou, kterou jsme měli možnost poznat už v předchozí knize, a tak vlastně jen náhodou a díky utkvělým romantickým představám nedotáhne do konce nevěru, která by jí když ne zničila život, tak minimálně mohla zajistit doživotní špatné svědomí při pohledu na malou kukačku.
Na štěstí pro ni byl autor milosrdný :-)


JancaMia
19.05.2021 4 z 5

Začátky manželského soužití a o vjezdu do správných manželských kolejí , tlak příbuzenstva na bezdětný pár a vše s tím spojené ... pěkné poutavé

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Co jsme si říkali k ránu v seznamech

v Přečtených156x
ve Čtenářské výzvě4x
v Doporučených4x
v Knihotéce34x
v Chystám se číst6x
v Chci si koupit6x