První dotek - Styk s nekonečnem přehled

První dotek - Styk s nekonečnem https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/426214/mid_prvni-dotek-kn5-426214.jpg 4 108 108

Představme si, že existuje určitá energetická mohoucnost obrovského kvantového pole, Vesmíru, který je propojený na mnoha úrovních. A v jednu chvíli se stane, že se reprezentant Systému dotkne právě narozeného dítěte jako první, vezme si z něj jeho krásnou energii a zároveň do něj Systém reprintuje - vloží. Dokonce to může zafungovat, i když tak učiní nevědomky. Je to prostě "systémový reprezentant". Právě tohle vysvětlení může odhalovat příčinu, proč tolik lidí prožívá svůj život v obavách a ve strachu. Zvyknou si totiž, že musí všemu, co se jim nakuká, věřit... Pro dítě, které právě přichází na svět, je vesmírně podstatné, kdo se ho dotkne jako první. Kniha První dotek je branou, jíž projdete a dotknete se sebe. Je cestou k vaší svobodě, radosti a štěstí. Měli bychom směřovat k svobodným a vědomým projevům, ke kompetencím, které posilují. Pak posilujeme a prohlubujeme svůj základní stav štěstí… Cožpak můžeme být šťastní, když nám někdo řídí život? Zkusme vrátit sílu maminkám a tatínkům, protože první dotek může být klíčem ke štěstí.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize První dotek - Styk s nekonečnem. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (23)

Martin_Eli
07.06.2023 3 z 5

Uff, nemám Jardu Duška a jeho přednášky moc v oblibě, protože i když s většinou věcí souzním, jednou za čas zazní něco, z čeho mi vstanou vlasy na hlavě hrůzou. Ke knize jsem přistupoval proto už dopředu dost podezíravě. Paradoxně je kniha od začátku velmi dobrá a s přibývajícími stránkami se ještě zlepšuje, takže jsem si jí velmi užil, nicméně opět zde byly celkem čtyři pasáže, které mi přišly až moc ezoterické, případně vyloženě škodlivé. Škoda těchto lapsů, jinak bych knize dal 10/10.

Alaglesia
09.02.2023 4 z 5

Jardu Duška mám ráda díky jeho neotřelým názorům a pohledu na svět. Mnohé jeho prohlášení a vystupování zvedá ze židle. Mě naopak vede k zamyšlení a sebereflexi, zda s jeho prohlášeními souzním, zda je to i má pravda a co bych mohla dělat v životě jinak, lépe. V tomto duchu se nese i kniha První dotek, která mě vedla k mnohým zamyšlením a pohlížením na určitě věci jinak.


Elea
16.01.2023 2 z 5

Kniha věnovaná především výchově a vzdělávání dětí, s některými názory lze jednoznačně souhlasit, o dalších přemýšlet a s řadou jednoznačně nesouhlasím (což může být samozřejmě můj nedostatek). Předcházející kniha autorů se mi líbila mnohem víc.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha První dotek - Styk s nekonečnem v seznamech

v Právě čtených9x
v Přečtených138x
ve Čtenářské výzvě20x
v Doporučených13x
v Knihotéce50x
v Chystám se číst102x
v Chci si koupit47x
v dalších seznamech4x

Autoři knihy

Jaroslav Dušek
česká, 1961
Pavlína Brzáková
česká, 1972