Probuzená šelma přehled

Probuzená šelma
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/534525/bmid_probuzena-selma-65f8280fcaa0e.jpg 4 78 78

Michal Dabert série

< 6. díl

Michal Dabert si měl na velké zámořské výletní lodi odpočinout. To ale nebylo dost dobře možné, když se teroristé rozhodli loď unést a i se všemi cestujícími ji použít jako sebevražednou zbraň. Dabertovi se dařilo postupně teroristy likvidovat, ale po konečné záchraně lodi ho čeká, tak jak to už bývá, zasloužená odplata nejen za zmaření plánů, ale i za ponížení, kterého se teroristům, alespoň podle jejich představ, dostalo. A tak dochází k odstartování honby na člověka... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Probuzená šelma. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (19)

azzies
03.05.2024 3 z 5

Poslední pokračování příběhů bývalého legionáře sklouzává k nezáživné béčkovosti.
Kdyby to alespoň bavilo, ale celé je to takové přehnané a předvídatelné a ztrácí se radost z otáčení každé další stránky.
A ano, tak nějak jsem doufal, že hlavní hrdina přeci jen zapustí kořeny a začne pracovat na malém Dabertovi, nebo že dojde ke skoku časem a bude bránit svoji rodinu, anebo přímo cvičit svého syna, případně dceru k boji.
Určitě by i kolem toho mohla být zajímavá zápletka, autor už mnohokrát dokázal, že umí, jeho knihy patří k mým nejoblíbenějším.

Lenka4
29.04.2024 2 z 5

Cesta pronásledovaného neprůstřelného superhrdiny Evropou. Čtenář je při všech zastávkách detailně informován o výzbroji a výstroji a přesném počtu života zbavených protivníků. I přes akční děj je to však nuda.


4xbabča
05.04.2024 4 z 5

Michal Dabert opět jako neohrožený hrdina v příběhu, kde nechybí cestování téměř po celé Evropě, spousta spolehlivých aut, jachty a hlavně čtivá kniha plná napětí.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Tajemství domu Thornů, Botanik a další knižní novinky (41. týden)

08.10.2023


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Probuzená šelma v seznamech

v Přečtených100x
ve Čtenářské výzvě11x
v Doporučených1x
v Knihotéce59x
v Chystám se číst2x
v Chci si koupit2x